Yang Terbaik Sepanjang September

Spread the love

Pertamanya aku mohon bebanyak maaf sebab lambat keluarkan entri khas ni. Sibuk sikit bulan ni dengan macam-macam projek baru, buat promosi produk dan cari sponsor baru. Insyallah kalau tiada halangan 24/10 ni akan keluar preview produk Minyak Habbatus Sauda di akhbar Berita Harian dan pada bulan November akan keluar di Majalah Potensi.

Berikut adalah yang terbaik bulan September :

1. PenGOMEL Pertama terbanyak : Precious (Weblog Popular 1Malaysia)
2. PenGOMEL Terbanyak : Precious (RM50), Rizal (RM30) dan X-PO (RM20)

Jumlah keseluruhan komen untuk bulan September adalah 280 yang bernilai RM56. Hanya 2 teman yang layak cash out iaitu Precious (RM11.60) dan Rizal (RM11). Baki nilai komen sebanyak RM33.40 akan disumbangkan ke Tabung Pembinaan Sekolah Menengah Agama Ghufran.

Tahniah kepada semua pemenang dan juga terima kasih kepada semua yang meninggalkan jejak komen disetiap entri. Setiap komen itu sangat bernilai dan tak kurang banyak juga ilmu yang dipelajari daripada setiap perkongsian idea tersebut. Semuga teman-teman akan terus berkongsi idea dan hadiah-hadiah akan terus disediakan kepada yang layak.

Berikut adalah antara sponsor untuk bulan September :
1. Al-Ansar Properties Sdn Bhd (Syarikat HartaTanah Bumiputera)
2. SaudaCare.Com (Habbatus Sauda)
3. Anisha Online Mall (Pemborong Stokin Wudhu Malaysia)
4. One Malaysia Blogshops (Direktori Blog Bisnis Malaysia)
(Nota : Alhamdulillah beberapa sponsor baru juga telah bersetuju untuk sponsor contest baru. Terima kasih kepada semua sponsor semuga bisnis ANDA terus maju dan diberkati ALLAH swt)

IKLAN : Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi RAKAN USAHAWAN klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR INFO hantar ke 36553.
~Terima Kasih~
SitiSifir – Sitisifir’s Supernova


Spread the love

13 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!