Tottenham vs Arsenal EPL 2011/12 Week #7

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kejayaan Arsenal menewaskan Olympiakos 3 – 1 meneruskan momentom kemenangan team Arsenal. EPL digegarkan dengan kes Tevez yang tidak mahu turun sebagai pemain gantian ketika MCY menentang Bayern Munich. Kesilapan sudah pasti datang dari Manchester City tidak mahu melepaskan Tevez ketika musim perpindahan baru-baru ini. Lihat sahaja kes Febregas yang tidak menunjukan prestasi terbaik pada musim EPL 2010/11 setelah dihalang berhijrah ke Barcelona. Kalau dah pemain nak berpindah lepaskan sahaja jika dapat harga yang sesuai kerana jika tidak pasti akan merosakan pasukan.

EPL Week #7 sangat mencabar untuk team Arsenal kerana perlu menentang team jiran Tottenham yang sedang berprestasi baik. Penyerang Tottenham yang juga bekas penyerang Arsenal, Adebayor juga menunjukan prestasi yang baik. Arsenal hanya ada satu cara untuk menang iaitu bermain secara berpasukan. Kemenangan ke atas Tottenham pasti akan meletakan team Arsenal pada kedudukan yang lebih baik daripada kedudukan #13 sekarang.

KEPUTUSAN TOTTENHAM VS ARSENAL : 2 – 1

Live Streaming TOTTENHAM VS ARSENAL @ Goal.com

Anda juga boleh mengikut Terkini Keputusan TOTTENHAM VS ARSENAL melalui live streaming Twitter dengan hashtag #Arsenal yang akan di update setiap saat oleh Arsenal Fan seluruh dunia.

Keputusan Penuh EPL 2012/12 Week #7

Everton vs Liverpool : 0 – 2

Blackburn vs Manchester City : 0 – 4

Manchester United vs Norwich : 2 – 0

Aston Villa vs Wigan : 2 – 0

Wolves vs Newcastle : 1 – 2

Sunderland vs WBA : 2 – 2

Bolton vs Chelsea : 1 – 5

Fulham vs QPR : 6 – 0

Swansea vs Stoke : 2 – 0


Spread the love

40 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!