Suami Curang biasa. Isteri Curang?

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kisah suami curang memang dah biasa kita dengar samada di pejabat, jiran sebelah rumah, saudara mara, teman-teman dan sebagainya. Tengoklah salah satu popular search keywords blog ni pun suami curang. Tapi sejak kebelakangan ini banyak pulak keluar kisah isteri curang. Ada yang kata ini trend akhir zaman

Ada terbaca kisah suami dan anak cekup isteri berkhalwat dengan lelaki lain di bilik hotel. Suami yang berusia 40 tahun cekup isterinya berusia 35 tahun sedang asyik bersama lelaki berusia 50 tahun. Ada pulak kisah isteri berusia 23 tahun dicekup bersama pasangan berusia 20 tahun di rumah ketika suami berkerja.

Seks Suami Isteri

Ketika aku bekerja di sebuah syarikat mutinasional 12 tahun yang lalu teman wanita sepejabat yang sudah bergelar isteri tanpa segan silu mempunya kekasih gelap yang setiap hari berdating ketika lunch hour. Pasangan lunch hour ni mungkin rasa selamat dari dikesan oleh pasangan mereka kerana asmara dana mereka hanya waktu lunch hour sahaja. Tapi nasib isteri curang ni tak baik apabila aktivitinya dapat dikesan oleh suami dan terperangkap dengan jerat yang telah dipasang.

Ini sebahagian daripada kisah isteri curang yang diketahui umum dan itu belum masuk lagi kisah isteri curang yang teman-teman pernah saksikan.

Apa sebenarnya yang mereka kejar kasih sayang atau hubungan seks?

——————————————————————————

Masalah seksual pada suami menyebabkan isteri mencari makan diluar dan tidak kurang ada main dengan suami orang. Masalah begini tidak akan berlaku sekiranya suami bertindak dengan mencari penawar kepada masalah yang dihadapi.

Rahsia terbaik buat para suami yang ingin memuaskan isteri dengan cara yang sensasi

Antara penawar yang paling mujarab yang sudah membantu ramai para suami adalah dengan mengambil makanan sampingan VITALPLUS yang dapat membantu meningkatkan tenaga lelaki untuk bersama isteri tersayang. Cuba sekarang hanya RM290 sahaja yang boleh mengubah kehidupan anda dan isteri. Bukan viagra dan bukan bahan kimia yang akan memberi kesan sampingan kepada para suami. 100% herba yang selamat dan sudah mendapat paten daripada pihak berkuasa.

Pakej Percubaan : Sekotak Codi Cafe + 10 kapsul Vitalplus + Sebotol Codi Juice =RM290

Apakah VITAPLUS?

VITAPLUS adalah gabungan unik herba Cordyceps militaris dan Diserticola Cistancheyang dirumuskan untuk meningkatkan daya ingatan, mental dan stamina. Cordiceps militaris dipatenkan (WIPO: 2005/058022A1) yang mengandungi bahan aktif seperti Cordycepin,-asid cordycepic, asid glutamik, polisakarida, asid amino dan vitamin B12.

Vitalplus meransang seks lelaki

Cistanche deserticola dinamakan “Rou Congrong” di China, adalah pembual semula jadi penting. Dalam tradisi, pengamal perubatan Cina mencatatkan sebagai perangsang organ seksual untuk mengatasi masalah mati pucuk, ejakulasi pra – matang dalam lelaki dan kemandulan, Lukoria, metrorhagia banyak di kalangan wanita. Malah, cistanche telah saintifik dikaji dan dilaporkan bahawa ia kaya di phenylethanoid, jenis komponen aktif yang merangsang badan manusia untuk sistem pembiakan.

Kepada yang ingin mencuba sila buat pesanan

beli sekarang

Bertindak sekarang sebelum terlambat kerana ada ramai lelaki dan suami orang yang mempunyai daya seks yang kuat sehingga boleh menambat hati isteri anda yang sedang gersang.

87 Comments

  1. sape kata suami curang tak leh consider? suami boleh kawin 4 dan sebab ape dia cari lagi perempuan kat luar sebab perempuan kat umah dia banyak dah kurang, dari segi layanan ke, rupa ke, kalau keluar rumah pakai cantik2, bersolet gila2, bau jangan katala, beli baju baru dan up to date hanya untuk pakai kat luar rumah, tapi di dalam rumah pakai kain batik je. perhiasan isteri hanya untuk suami, sekarang saya lihat perhiasan isteri untuk tatapan awam. macam mana suami tak curang kalau benda yang tuhan arahkan isteri beri untuk menawan hati suami tetapi isteri tidak buat, mujurlah tuhan benarkan suami kawin sampai 4 agar kekurang isteri dapat di tampung oleh isteri lain. ingat wahai isteri . jangan cuba salahkan suami cari yang lain jika mereka cari lagi wanita di luar kalau kita tidak menjaga perasaan dan hati mereka. ingat masa bercinta, suami amat sayang pada isterinya kerana masa bercinta semuanya lawa, cantik dan segalanya baik.

    TERIMA KASIH– JANGAN HUMBAM DIRI AWAK DALAM NERAKA JAHANAM, SEDARLAH, APA KATA KITA BUAT SESUATU KERANA ALLAH, LAYAN SUAMI KERANA ALLAH, LAYAN ANAK KERANA ALLAH, BUAT KERJA KERANA ALLAH DAN BUAT SEGALA SESUATU KERANA ALLAH. INSYALLAH ALLAH AKAN MEMBALAS SEGALA PERBUATAN KITA KERANA KITA TAHU ALLAH MAHA PENYAYANG KEPADA HAMBANYA

    MAAF JIKA SAYA MENYAKITKAN HATI SESIAPA, SAYA HANYA INSAN BIASA YANG SENTIASA TIDAK TERLEPAS DARIPADA MEMBUAT KESILAPAN, YG BAIK ITU DATANGNYA DARI PENCIPTA SAYA DAN YG BURUK ITU DATANGNYA DARI SAYA. KITA ADALAH MAKHLUK TERPILIH UNTUK MENJADI KHALIFAH ATAS BUMI INI, DALAM DIRI KITA ADA TANAH, AIR, API DAN ANGIN TETAPI SYAITAN HANYA ADA API,

    INGAT SEGALA ISI ALAM INI SEPERTI LANGIT, BUMI, SEGALA PLANET, SYAITAN DAN SEGALANYA DIJADIKAN DARI NUR MUHAMMAD, JADI GUNAKANLAH KEHEBATAN KITA UNTUK MASUK KE TEMPAT TERBAIK YANG DIJANJIKAN ALLAH. DUNIA INI HANYA SEMENTARA, PUNGUTLAH SAHAM UNTUK KE SYURGA SEMENTARA NYAWA MASIH BERSATU DENGAN BADAN. INGAT, BUAT SESUATU KERANA ALLAH

    AMIN ……………CIKGU GHANU

    1. u re right sazali..kasih sayang dri partner, I need u all punya comment k.. actually it’s happen to me nw..i’m 37 now have 3 kids..my hubby mmg jenis high tempeh.susah d bawa berbincang in many ways..even his father,sister or brother can’t do anything if I always ada prblem dgn my hubby..n minta tolng nasihatkan my hubby supaya berubah sikap coz dgn cara nya berterusan kami semakin dingin…start dari anak 1 i try my best to win his heart hope he can change but till now ..it’s still the same n sampai terdetik in my heart i gave up..n perfer hidup dgn anak2 sja…sometime don’t blame if a lady ….if wujudnya orang ke tiga…

  2. Curang berlaku apabila pasangan mendapati ada flaw pada pasangan mereka yang sepatutnya menerima seadanya bukan mencari alternative 🙁

  3. pokok pangkal hati…kalau hanya mengikut nafsu keseronokan dunia memang takkan kemana..hebat sungguh nikmat dulu…hingga manusia lalai tentang hari akhirnya..dunia ohh dunia
    Curahan rasa Maziela_84 @ ..Hantu oh HantuMy Profile

  4. even suami curang tu perkara biasa, x semestinye tu adalah perkara yg bleh diterima dan betul, boleh dibuat, etc.. kesnye same jugak dgn isteri curang.. kalo suami curang dgn isteri org lain, so, dlm kes ni, suami dan isteri tu curang terhadap pasangan masing2 kan? 🙂
    Curahan rasa fathiah jasni @ ..Kenapa kamu anti dengan artis-drama koreaMy Profile

    1. ini juga saya setuju dan sangat setuju… sang isteri yang mengharap kasih sayang suami dan pujian nya mengalih dengan kawan2 FB yang sebenarnya berpura2 dan klau tak percaya perhatikan sendiri …muka macam tayar lori pun dikata cute…

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!