Suami Curang biasa. Isteri Curang?

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kisah suami curang memang dah biasa kita dengar samada di pejabat, jiran sebelah rumah, saudara mara, teman-teman dan sebagainya. Tengoklah salah satu popular search keywords blog ni pun suami curang. Tapi sejak kebelakangan ini banyak pulak keluar kisah isteri curang. Ada yang kata ini trend akhir zaman

Ada terbaca kisah suami dan anak cekup isteri berkhalwat dengan lelaki lain di bilik hotel. Suami yang berusia 40 tahun cekup isterinya berusia 35 tahun sedang asyik bersama lelaki berusia 50 tahun. Ada pulak kisah isteri berusia 23 tahun dicekup bersama pasangan berusia 20 tahun di rumah ketika suami berkerja.

Seks Suami Isteri

Ketika aku bekerja di sebuah syarikat mutinasional 12 tahun yang lalu teman wanita sepejabat yang sudah bergelar isteri tanpa segan silu mempunya kekasih gelap yang setiap hari berdating ketika lunch hour. Pasangan lunch hour ni mungkin rasa selamat dari dikesan oleh pasangan mereka kerana asmara dana mereka hanya waktu lunch hour sahaja. Tapi nasib isteri curang ni tak baik apabila aktivitinya dapat dikesan oleh suami dan terperangkap dengan jerat yang telah dipasang.

Ini sebahagian daripada kisah isteri curang yang diketahui umum dan itu belum masuk lagi kisah isteri curang yang teman-teman pernah saksikan.

Apa sebenarnya yang mereka kejar kasih sayang atau hubungan seks?

——————————————————————————

Masalah seksual pada suami menyebabkan isteri mencari makan diluar dan tidak kurang ada main dengan suami orang. Masalah begini tidak akan berlaku sekiranya suami bertindak dengan mencari penawar kepada masalah yang dihadapi.

Rahsia terbaik buat para suami yang ingin memuaskan isteri dengan cara yang sensasi

Antara penawar yang paling mujarab yang sudah membantu ramai para suami adalah dengan mengambil makanan sampingan VITALPLUS yang dapat membantu meningkatkan tenaga lelaki untuk bersama isteri tersayang. Cuba sekarang hanya RM290 sahaja yang boleh mengubah kehidupan anda dan isteri. Bukan viagra dan bukan bahan kimia yang akan memberi kesan sampingan kepada para suami. 100% herba yang selamat dan sudah mendapat paten daripada pihak berkuasa.

Pakej Percubaan : Sekotak Codi Cafe + 10 kapsul Vitalplus + Sebotol Codi Juice =RM290

Apakah VITAPLUS?

VITAPLUS adalah gabungan unik herba Cordyceps militaris dan Diserticola Cistancheyang dirumuskan untuk meningkatkan daya ingatan, mental dan stamina. Cordiceps militaris dipatenkan (WIPO: 2005/058022A1) yang mengandungi bahan aktif seperti Cordycepin,-asid cordycepic, asid glutamik, polisakarida, asid amino dan vitamin B12.

Vitalplus meransang seks lelaki

Cistanche deserticola dinamakan “Rou Congrong” di China, adalah pembual semula jadi penting. Dalam tradisi, pengamal perubatan Cina mencatatkan sebagai perangsang organ seksual untuk mengatasi masalah mati pucuk, ejakulasi pra – matang dalam lelaki dan kemandulan, Lukoria, metrorhagia banyak di kalangan wanita. Malah, cistanche telah saintifik dikaji dan dilaporkan bahawa ia kaya di phenylethanoid, jenis komponen aktif yang merangsang badan manusia untuk sistem pembiakan.

Kepada yang ingin mencuba sila buat pesanan

beli sekarang

Bertindak sekarang sebelum terlambat kerana ada ramai lelaki dan suami orang yang mempunyai daya seks yang kuat sehingga boleh menambat hati isteri anda yang sedang gersang.

87 Comments

  1. salam. duit,seks,perhatian,kasih sayang,menunjuk2,tabiat,kongkongan dari suami,tension penyebab isteri curang. byk hadis2 nabi tak d ikut zaman sekarang ni. sebab tu rumah tangga jadi hancur. KEMEWAHAN HARTA BENDA jadi pendorong masyarakat lupa IMAN.

  2. aduhai… ada gak kes gini masa kerja ofis dulu2. nak tegur pun memasing dah tua2. kang ditegur kita pulak dimakinya. lama2 tengok dah putus gitu je kot sebab dah tak dating lunch hour. insaflah gamaknya. suami nak tambah boleh je kalau cukup syaratnya. tapi kalau pompuan memang confirmlah tak boleh tambah suami.
    Curahan rasa Liza @ ..Adik kawan add aku di fb, tapi tak kenal aku??My Profile

  3. bkn nk jd kan suami 2 hak istri sorg2,tp klu da duit xbpe nk ckup utk blnja istri yg 1 dgn ank2..pulak 2 perofrmance kt rnjg xsmpi 2 3 saat da mngalah..ap criter nk tmbh bini lg?klu kail pnjg sjgkl,lautan dlm jgn diduga

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!