Sayangkan Bini Tinggal-tinggalkan

Pasti kita sudah biasa mendengar peri bahasa ini kan!!!

Tapi sejauh mana benarnya? Bagi aku banyak benarnya…terutama di zaman kenaikan harga barang dan keperluan segalanya. Para suami mesti bekerja lebih kreatif untuk mendapat extra income. Untuk itu pastinya tak boleh lah mengadap Astro je kan…kan. Kita perlu berusaha untuk menambah setidak-tidaknya 20% pendapatan bulanan…tapi kalau nasib kita baik boleh terus mengubah corak pendapatan kita.

Tapi masalahnya …ramai para isteri tak percaya kalau suami kerja lebih, keluar malam, outstation dan sebagainya lah…KENAPA YA!!! Isteri-isteri ni tak mahu ke berubah…tak mahu ke dapat extra income…tak mahu ka hidup senang sikit.

Heeee … ni cite kawan aku lah. Dulu bini nya bagi lesen besar .. nak kemana pun ok …bila masa pun ok …tapi masalahnya para suami ni bila isteri ok …10 x keluar, 8 x melencung…2 x je buat kerja …jadi bila hujung bulan bukan dapat extra income tapi income yang ada abis kena sedut. Sebulan ok …dua bulan dah was was …3 bulan dah jadi parah…akhirnya lesen kena tarik bila dah terkantul pada SMS nya.

So bagi aku, kita kaum lelaki kena jujur bila nak cari extra income … 10 x keluar, 2 x nak relax2 ok lah …yang penting hujung bulan mesti ada hasil baru semua orang happy!!!

Duduk rumah je tapi duit tak cukup nak bayar tu dan ni pun boleh jadi tekan pada semua…akhirnya macam-macam krisis boleh jadi.

————————————————————————-

Masalah seksual pada suami menyebabkan isteri mencari makan diluar dan tidak kurang ada main dengan suami orang. Masalah begini tidak akan berlaku sekiranya suami bertindak dengan mencari penawar kepada masalah yang dihadapi.

Rahsia terbaik buat para suami yang ingin memuaskan isteri dengan cara yang sensasi

145 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!