Rezeki yang tak disangka-sangka

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, jutaan terima kasih kepada beratus-ratus Rakan Denaihati yang telah mengucapkan di Facebook, Twitter, Instagram dan Whatsapp, yang meraikan dan yang memberi hadiah untuk Ulang Tahun aku pada 27/4/2013. Terima kasih juga kepada semua doa semuga ALLAH menerima dan kita semua menjadi manusia yang memberi manafaat kepada seluruh alam walaupun sekecil mana.

Sebagai tanda terima kasih kepada Rakan Denaihati beberapa siri simple contest telah dianjurkan sepanjang bulan April. Alhamdulillah sambutan contest sangat mengalakkan sehingga telah meningkatkan trafik blog Denaihati dan yang paling terbaik meningkatkan pendaftaran peserta “Seminar Buat Duit dengan Blog” (dah daftar ke???).

Pemenang Contest Review Terbaik Blog Denaihati

  • kozumiro.blogspot.com : 5911 Undi – RM300
  • yanmieonline.com : 5634 Undi – RM200
  • shakiddo.com : 1317 Undi – RM100

Pemenang Contest Review Blog Paling Popular

  • Kozumiro : Undi 1377 – RM300
  • Melastik Bintang : Undi 1325 – RM200
  • Kongsi Bersama Nora  : Undi 407 – RM100

Pemenang Contest Keeks Blogger Paling Best

  • http://www.keek.com/shakiddo : 3759 Undi – RM300
  • http://www.keek.com/melastik_bintang : 3674 Undi – RM200
  • http://www.keek.com/eyriqazz : 3550 Undi – RM100

Dah join dan subscribe akaun Keek Denaihati? Kalau belum klik SINI. Daripada 52 Keeks Denaihati dengan berbagai kisah Keeks Zarul Umbrella mendapat view yang paling tinggi. Joom saksikan

Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang tidak bernasib baik jangan putus asa terus bersama blog Denaihati dan Blog Denai.my kerana pasti akan ada lagi contest-contest yang lain. Kepada pemenang sila DM nama penuh, email, no akaun bank (paling bagus Maybank) dan no hp ke FB Denaihati.

Terima kasih kepada lebih 150 peserta “Seminar Buat Duit dengan Blog” yang telah BERANI mendaftar. Kepada yg belum daftar … apa lagi nak ditunggu ketepikan sebentar urusan peribadi, keluarga dan kerja kerana ini bakal merubah kehidupan anda. Yuran masih kekal RM50. Hadiah istimewa seperti gambar di bawah sedang menunggu mereka yg istimewa. Joom daftar @ http://akademi.denaihati.my/.

Hadiah Seminar Buat Duit dgn Blog

Kepada semua peserta “Seminar Buat Duit dengan Blog” sila dapatkan update di SINI atau DM FB Anarm untuk maklumat terkini.


Spread the love

101 Comments

  1. semoga seminar buat duit dengan blog dapat diteruskan untuk kali kedua, ketiga, keempat dan seterusnya. Perlu untuk mendidik blogger bagaimana untuk buat duit melalui kajian kes blogger yang sudah berjaya sebelum ni.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!