Review Final Contest Acer Aspire One

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, contest Hidup Untuk Memberi yang menyediakan hadiah utama Acer Aspire One tinggal sebulan sahaja. Persaingan semakin panas terutamanya untuk top link referrer. Alhamdulillah semakin ramai peserta baru join contest. Kedudukan 10 pemenang memang sentiasa berubah dan ini bermakna semua masih berpeluang yang penting kena betul-betul fokus di bulan terakhir ni.

15Malaysia Top Link Referrer sehingga 30/11/2010.

1. Yanmieonline.com

2. ibuntu.co.cc

3. Amriawan.blogspot.com

4. Stewardjohn.com

5. Ariffshah.com (tidak bertanding)

6. Benashaari.com

7. Zonbebas.com

8. Hanspunyablog.blogspot.com

9. Kulanzsalleh.com

10. Azuanrazi.com

11. Kujie2.com (tidak bertanding)

12. Emilayusof.com (tidak bertanding)

13. Blog.mohdisa.com

14. Aizuddin.com

15. Zuriey86.blogspot.com

Hadiah untuk Denaihati 2010 Top Link Referrer yang sedang menjadi rebutan peserta :

Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One

Hadiah kedua : 1 x RM500.00

Hadiah ketiga : 1 x RM250.00

Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

15Malaysia Top Commentator sehingga 30/11/2010.

1. Steward John
2. Bang Iwan (Indonesia)
3. Mieran
4. Munir ardi (Indonesia)
5. Dya
6. Fais (Indonesia)
7. Aduka
8. Pisyek
9. Zuriey
10.Ajuera
11.Anazkia (Indonesia)
12.Yangbaik
13.Incik RestNrilekS
14.Suzierahman
15.Mj

Hadiah untuk Denaihati Top Commentator yang sedang menjadi rebutan peserta :

Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One

Hadiah kedua : 1 x RM500.00

Hadiah ketiga : 1 x RM250.00

Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

Kepada semua peserta teruskan usaha sehingga saat terakhir. Semua belum dikira pemenang selagi contest belum ditutup secara rasmi. Ingat mungkin anda tidak dapat notebook tapi hadiah cash pun sangat hebat tu.

[ad#nuffnang336]

494 Comments

          1. Macam mana pula bang Iwan boleh tahu dorang ni sponsor untuk contest DH? kalau bro Kullanz saya rasa memang dia salah dorang daripada sponsor dekat sini

  1. macam mana den nak masuk .. dah terlambat rasanya.. tukang bagi komen merapu2 untuk menghibur pengkomen2 di sini la ye.. huhuhu

    1. Aku yakin ada sebab ada trafik dari beberapa blog yg naik mendadak jadi kalau diaorg all out bulan terakhir ni pasti akan mengancam kedudukan.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!