Pilih Username Facebook ANDA!!

Anda ada akaun Facebook ke??  Kalau belum joom lah join. Aku dah join Facebook beberapa bulan yang lalu. Yang best Facebook ni boleh link terus dengan blog dan twitter. Facebook ni memang sedang menjadi gelombang besar di Asia terutama golongan Wanita.

Mulai hari ini, anda boleh memilih unique Facebook profile URL! Kalau sebelum ni memang panjang sehingga aku pun malas nak promosi: http://www.facebook.com/profile.php?id=SOME_NUMBERS? Panjang betul susah nak ingat.

Mulai sekarang Anda boleh daftar URL sendiri yang unik, apalagi buatlah sekarang di http://www.facebook.com/username/. Cepat sebelum orang lain ciluk username Anda..tapi fikir betul-betul sebab kalau dah buat tak boleh tukar beb!!!

Bagi yang belum join aku joom join Facebook aku @ Denaihati

[ad#Mangga 300]

55 Comments

  1. Pingback: Sehari tanpa FACEBOOK tak mati pun | Denaihati Network
  2. Lepas ni Facebook dengan twitter akan bersaing,ramai dah pengguna di facebook dan twitter ni
    .-= wazy´s last blog ..Selamat Hari Pekerja 1 Mei 2010 =-.

  3. kita boleh nmpk betapa cptnye trend web aplikasi berubah mengikut mood pengguna Internet…mula2 Friendster, Tagged, then Myspace, after that Facebook ngan Twitter sama2 bersaing utk menjadi antara web aplikasi terbaik. lepas ni apa lagi yea yg akan muncul?
    .-= Dya´s last blog ..Sami Yusuf =-.

  4. Sejak dah mula berkecimpung secara serious dalam dunai blogging, FB dah jarang dibuka. kalau dulu memang tak lepas masuk FB setiap hari.. Sekarang ni pula, sibuk mencari ilmu pasal SEO. Nak naikkan traffik diblog pulak.
    .-= Steward John´s last blog ..Rumah Kedua? =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!