Perancangan Penjenamaan Online Denaihati

Assalamualaikum  dan salam sejahtera, dalam kelas FB ads percuma setiap selasa malam di Akademi Denaihati, saya beritahu student … saya ada

1. email Denaihati yahoo, hotmail, gmail, ymail dll
2. blog Denaihati.com
3. twitter @Denaihati
4. instagram @Denaihati
5. flicker @Denaihati
6. tumblr @Denaihati
7. waze pun @Denaihati
8. google page juga @Denaihati
9. fb page juga @Denaihati (dah like ke?)
10. youtube juga @Denaihati
11. banyak lagi sosial media seperti linked in, blogspot, keek, path, pinterest, smule dan apa sahaja saya guna Denaihati

12. Aplikasi iOS dan Android juga Denaihati  (dah upload ke?)
13. terbaru PokemonGo Malaysia pun saya daftar guna nickname Denaihati

denaihati rakan strategik msmw2015

Kenapa strategi saya begini, supaya mudah untuk saya buat PENJENAMAAN. Untuk apa penjenamaan atau branding? Itu kena jumpa saya dan mentor yang lain dalam kelas Akademi Denaihati baru boleh cerita. Kelas selasa malam free je.

TERKINI saya daftar fantasy Premier League pun guna nama Denaihati … kepada yg nak join league saya jom Denaihati Network code 2136667-509541. Rancang  nak bagi hadiah kepada yang juara diakhir musim. Team feberet saya sudah  tentu Arsenal dulu, kini dan selamanya.

arsenal-vs-liverpool

Adakah saya suka-suka guna nama Denaihati untuk semua aktiviti siber saya? Orang bisnis cara fikirnya lain untuk jangka masa panjang, yang pasti saya bukan gamer. Perancangan penjenamaan ada kunci kepada kejayaan bisnis yang kita buat. Pemasaran menambah hebat lagi kerancakan bisnis kita. Silap ramai di kalangan kita terlalu fokus kepada pemasaran samada offline atau online sehingga cepat kecewa apabila  tiada jualan berlaku.

*tekan button share kalau bermanafaat supaya ilmu berpanjangan

37 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!