Penafian Arlene Tan

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, isu panas Makcik Hajjah Sitt AlWuzara semakin panas menjadi viral pantas sehingga menjadi top 10 carian di Google. Kemarahan umat Islam dengan penghinaan Islam oleh Makcik Hajjah Sitt AlWuzara  menyebabkan pendedahan ini sangat dinanti. Terkini keluar penafian Arlene Tan bahawa dia bukanlah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara seperi didedahkan secara teknikal oleh GaySec.

Sumber Beta.my : “I am saddened by this situation as this is really a sick act by a bunch of people who love to simply accuse without any proof. For the record, I am absolutely not Sitt Wuzura and I have never known this person before. I was not even aware about this issue until 3 days ago where I got an alert by some facebook friends that I was being wrongfully accused. The first time I ever read her blog was also 2 days ago when I had to show evidence to the police. For your information, I have made a police report against Gaysec and anyone else for the wrongful accusation, for posting my personal details in public, and for encouraging the public to harrass me, including making death threats at me. Dear friends, please let us spread the truth during this holy month where it is not merely avoiding from eating and drinking, but most importantly avoiding from spreading lies and fitna, as well as seeking truth and enlightenment.”

Banyak perkara yang pelik antaranya Kumpulan Murtads Malaysia dan Singapore begitu marah dengan pendedahan GaySec dan menyokong Arlene Tan untuk membuat report polis. Pasti mereka ini tahu siapa sebenarnya Makcik Hajjah Sitt AlWuzara kalau pun bukan Arlene Tan.

Bagus juga Arlene Tan buat report Polis kerana memudahkan Polis membuat siasatan samada GaySec yang salah atau Arlene Tan yang betul. Pasti semua pendedahan teknikal oleh GaySec akan dijadikan bukti. Umat Islam Malaysia inginkan jawaban siapa sebenarnya Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang sungguh kurang ajar menghina Islam.

Peristiwa ini akan menjadi pengajaran kepada manusia yang suka menghina Islam bahawa mereka tidak boleh hanya berlindung disebalik Blog, Twitter dan Facebook kerana ada cara untuk mengesan walaupun dimana bersembunyi. Semuga kebenaran akan menjadi kenyataan dan mereka yang menghina Islam dikenakan tindakan.

Kisah pendedahan Makcik Hajjah Sitt AlWuzara @ Pendedahan GaySec.

Marilah kita semua berdoa dan solat hajat semuga ALLAH SWT memberi pertunjuk.

72 Comments

  1. cik adda rser an…ntah2 makcik yang hina islam tue gnerkan profile cik arlene tak…yer lah ntah2 makcik y hna islam tue hacker kan…..setuju tak dgan miss?lau nk komen2 pon…miss bkn tau sgt pon pasl hal nyh…

  2. cik adda rser an…ntah2 makcik yang hina islam tue gnerkan profile cik arlene tak…yer lah ntah2 makcik y hna islam tue hacker kan…..setuju tak dgan miss?

  3. untuk aku, aku serahkan pada pihak berkuasa dan pada masa yg sama, berhati2 dgn aktiviti puak2 yg sentiasa buas dan rakus dalam usaha mereka memesongkan akidah saudara2 seagama kita…

  4. Arlene Tan and MHSAW adalah org yang sama
    atau
    Arlene Tan memang tahu siapa MHSAW dan boleh membantu polis menyiasat siapa MSSAW tu

    bagus jugak dah jd kes polis, mmang dapt tahu punyaa …
    polis Malaysia pernah mendapat pingat polis terbaik dunia … jangan main2 ada yang memerati …

    cuma satu jer …takut kalau polis dah tau , then polis buang file sebab nk tutup kes nak jaga keamanan takut pergaduhan sebab isu sensitiffffff..

  5. diaorg athest ni ad group sendiri kat fb sgktb group tu mafa….dia dlh seorg ahli group tu…

  6. Ketika seseorang mencoba mengotori Islam, sesungguhnya dia sedang membangun jembatannya sendiri menuju nerakanya Allah swt. Dan berita ini juga mesti bersikap hati-hati kita, jgn sampai termakan fitnah atau hal ini cuma suatu fitnah untuk memojokkan seseorang.

  7. makcik mangkuk tu mmg pandai reka cerita. sanggup reka cerita panjang2 semata mata nak kutuk nabi.. kalau dah kantoi identiti sbenar pun pandai la dia reka cerita yg panjang2 nak selamatkan diri.. yg peliknya dia ni mmg sukaaaaa sgt mengkaji agama islam yg dia benci sgt tu.. xmustahil ilmu islam dia lg banyak dpd org yg mengaku islam.. apa2 pun, PADAN MUKA DIA!!!

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!