Penafian Arlene Tan

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, isu panas Makcik Hajjah Sitt AlWuzara semakin panas menjadi viral pantas sehingga menjadi top 10 carian di Google. Kemarahan umat Islam dengan penghinaan Islam oleh Makcik Hajjah Sitt AlWuzara  menyebabkan pendedahan ini sangat dinanti. Terkini keluar penafian Arlene Tan bahawa dia bukanlah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara seperi didedahkan secara teknikal oleh GaySec.

Sumber Beta.my : “I am saddened by this situation as this is really a sick act by a bunch of people who love to simply accuse without any proof. For the record, I am absolutely not Sitt Wuzura and I have never known this person before. I was not even aware about this issue until 3 days ago where I got an alert by some facebook friends that I was being wrongfully accused. The first time I ever read her blog was also 2 days ago when I had to show evidence to the police. For your information, I have made a police report against Gaysec and anyone else for the wrongful accusation, for posting my personal details in public, and for encouraging the public to harrass me, including making death threats at me. Dear friends, please let us spread the truth during this holy month where it is not merely avoiding from eating and drinking, but most importantly avoiding from spreading lies and fitna, as well as seeking truth and enlightenment.”

Banyak perkara yang pelik antaranya Kumpulan Murtads Malaysia dan Singapore begitu marah dengan pendedahan GaySec dan menyokong Arlene Tan untuk membuat report polis. Pasti mereka ini tahu siapa sebenarnya Makcik Hajjah Sitt AlWuzara kalau pun bukan Arlene Tan.

Bagus juga Arlene Tan buat report Polis kerana memudahkan Polis membuat siasatan samada GaySec yang salah atau Arlene Tan yang betul. Pasti semua pendedahan teknikal oleh GaySec akan dijadikan bukti. Umat Islam Malaysia inginkan jawaban siapa sebenarnya Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang sungguh kurang ajar menghina Islam.

Peristiwa ini akan menjadi pengajaran kepada manusia yang suka menghina Islam bahawa mereka tidak boleh hanya berlindung disebalik Blog, Twitter dan Facebook kerana ada cara untuk mengesan walaupun dimana bersembunyi. Semuga kebenaran akan menjadi kenyataan dan mereka yang menghina Islam dikenakan tindakan.

Kisah pendedahan Makcik Hajjah Sitt AlWuzara @ Pendedahan GaySec.

Marilah kita semua berdoa dan solat hajat semuga ALLAH SWT memberi pertunjuk.

72 Comments

  1. krg dah terbukti budak2 spm gaysec mengaku salah memfitnah arlene. jadi tengok berapa ramai melayu mengaku islam yg akan minta maaf/ampun dgn arlene. korang ingat fitnah di internet tak perlu minta ampun ke? korang ingat subahat menyebar/memanjangkan fitnah fitnah gaysec korang terlepas dr mohon ampun kat arlene ke?

    inilah penyakit ramai melayu ngaku islam. terima maklumat terus anggap benar. otak ada tak nak fikir. islam sangat ke kalau kepala hotak begitu? kononnya mahu menjaga islam tp bila maklumat datang tak mahu periksa samaada itu fitnah atau kebenaran. kalau fitnah begini kena kat keluarga sedara mara korang amacam? akhirnya islam yg mendapat malu. korang buat tak tahu je.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!