Pakat Maghi Blako #YouCanDuit Kelantan

Assalamualaikum dan salam 1Dunia,

bertemu lagi di program #YOUCANDUIT, yang merangkumi program eRezeki dan eUsahawan bertujuan untuk memberi inspirasi kepada rakyat dengan keusahawanan digital dan menyediakan cara untuk mendapatkan sumber pendapatan alternatif serta mendidik rakyat tentang kepentingan ekonomi digital.

Dibangunkan oleh Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC), #YOUCANDUIT akan membuat jalan ke pusat bandar ke Kelantan bersempena dengan Karnival Terbaik Jeli hujung minggu ini untuk meningkatkan kehidupan kumpulan B40 dan memupuk usahawan muda melalui platform ekonomi digital.

YB Dato ‘Sri Mustapa Mohamed, Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri akan melancarkan #YouCanDuit di Kelantan pada hari Sabtu, 18 November 2017.

Bagi semua yang berkelapangan, jangan lepaskan peluang untuk hadir ke #YouCanDuit Kelantan seperti berikut:

Tarikh: Sabtu, 18 November 2017
Masa: 5:00 petang – 6:00 petang
Tempat: Dewan Utama, Universiti Malaysia Kelantan Jeli, Kelantan

Pelbagai aktiviti yang akan berlangsung dan temuilah juga artis-artis seperti Zain Saidin, Mok Cun, Yus Zainal dan DJ Fuzz. Kehadiran semua amatlah dialu-alukan dan masuk adalah percuma. Bagi yang ingin menambahkan pendapatan tambahan secara separuh masa atau sepenuh masa, disarankan untuk hadir ke progam #YouCanDuit ini.

51 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!