Nu Caffe Kopi Arabica Tongkat Ali Terbaik

Assalamualaikum dan salam 1Dunia,

dalam kehidupan dewasa kita seharian, pasti ramai yang tahu apa itu tongkat ali. Tongkat Ali atau lebih dikenali “Raja Herba” Malaysia telah digunakan sejak dahulu kala untuk tenaga dan kecergasan yang berpanjangan.

Tongkat ali terkenal kerana mempunyai kesan afrodisiak (penggalak seks). Secara tradisi, tongkat ali digunakan untuk merawat beberapa jenis penyakit dan meningkatkan kesihatan termasuk pening kepala, kurap, bengkak, antitumor, antiradang dan antioksida.

Nu Caffe Kopi Arabica Ekstrak Tongkat Ali

Dari pelusuk hutan hujan tertua dengan menggunakan teknologi terkini, pelbagai produk dihasilkan daripada ekstrak Tongkat Ali yang terbaik di dunia. Dalam amalan perubatan secara tradisional hanya bahagian akar pokok tongkat ali sahaja yang digunakan. Akar yang dicabut akan dipotong nipis kemudian dikeringkan beberapa hari sebelum digunakan.

Nu Caffe merupakan kopi arabica yang dicampur dengan tongkat ali. Ada pelbagai jenis kopi tongkat ali di pasaran, namun kandungannya tidak tinggi dan ada yang hanya sekadar ada.

Akan tetapi dengan Nu Caffe ini, ekstrak tongkat ali adalah 50mg dan dipiawaikan serta dikenali dengan nama Physta.

Pensijilan dan pengiktirafan PHSYTA®:

1. Dipaten di 4 negara : Amerika Syarikat, Jepun, Eropah dan Malaysia

2. Adalah hasil penyelidikan ahli saintis Malaysia dengan saintis di Massachusetts Institute of Technology (MIT) USA.

3. Mengikuti standard SIRIM (MS2409:2011)

4. Dihasilkan di facility bertaraf GMP, ISO 220000, dan HACCP serta satusatunya facility penghasilan ekstrak di Malaysia yang melepasi pemeriksaan oleh Food Drug Admistration Amerika Syarikat (USFDA).

Cara penyediaan Nu Caffe pun mudah. Hanya tuangkan satu sachet Nu Caffe ke dalam 200ml air panas 90C dan nikmatinya pada bila-bila waktu.

Bagi yang ingin merasai kopi tongkat ali Nu Caffe ini, boleh terus membuat belian di Denaisell sekarang. Lebih mudah pembelian dan pembayaran atas talian dan semuanya akan dipos ke alamat anda.

Sekiranya ada pertanyaan lanjut mengenai pesanan, boleh hubungi kedai@denaihati.com

32 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!