Malaysian’s top 10 Twitterer

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, twitter semakin popular di kalangan masyarakat online Malaysia. Twitter merupakan salah satu medium mikro blogging yang menjadi platform sosial network yang meningkat menghampiri Facebook.

Masih ramai lagi masyarakat online Malaysia yang masih belum faham Twitter. Aku pada mulanya lebih kenal Twitter berbanding Facebook. Twitter lebih mudah untuk berkomunikasi dan berkongsi informasi dan paling seronok agak kurang mendapat spam berbanding Facebook.

Berikut adalah top 10 twitterer di Malaysia mengikut Twitterholics : Aaron Lee, DS Najib Razak, Chirscham, Bill Tan, Rohani Rabin, Anwar Ibrahim, Andy Telasai, Alex Lee, Berita Harian dan Khairy Jamaluddin dan no 22. Denaihati.

Dengan wujudnya Empire Avenue kita boleh menilai tahap sosial network kita dan disamping itu dapat mendedahkan jenama kita di mata dunia terutama kalau boleh tempatkan diri top 10 Malaysia.

Semuga dengan Empire Avenue dapat membantu aku masuk dalam senarai top 10 twitterer Malaysia. Kepada yang belum follow aku joom @Denaihati ada #khidmatretweet untuk setiap entri blog baru nak tahu detail klik je banner Denaihati Network di sidebar tu.

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]

87 Comments

  1. Menarik top 10 ni…ada 3 YB yg rajin twitter…bagus juga utk lebih dekat dgn rakyat…

    Harap DH juga akan jadi top 10 nanti..hehe

  2. Saya sampai sekarang masih tidak dapat appreciate twitter nih. Ada gak account twitter, tapi tak active sangat.

    Nak gak tau twitter nih.
    Curahan rasa Ghazali @ ..UN Day di YISMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!