Malaysia vs Cambodia Sea Games 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, pasukan bola sepak Malaysia vs Cambodia jam 5.00pm waktu Malaysia, 13/11 pasti akan menjadi perhatian seluruh rakyat Malaysia. Setelah dua perlawanan bola sepak Group A Sea Games 2011,  Malaysia seri dengan Singapore dan berjaya menewaskan Thailand 2 -1 berada tangga ke dua selepas Indonesia. Perlawanan ini Malaysia mesti menang dan terbaik menjaringkan sebanyak gol yang boleh.

Team Malaysia mesti mengekalkan rentak permainan ketika menentang Thailand untuk menang besar ke atas team Cambodia. Dijangkakan persaingan antara Malaysia, Singapore dan Thailand untuk mara kepusingan seterusnya adalah bergantung kepada perbezaan gol kecuali team Malaysia dapat menewaskan team Indonesia.

Keputusan Malaysia vs Cambodia : 4 – 1

Perlawanan live Malaysia vs Cambodia boleh disaksikan di Astro Arena 801 dan RTM TV1 atau boleh juga live streaming Malaysia vs Cambodia melalui twitter dengan hashtag #Malaysia atau #Cambodia atau online RTM live streaming.

Jadual penuh dan keputusan bola sepak Sea Games Indonesia  2011 kumpulan A @Bola Sepak Sea Games 2011

Berita terkini kontijen Sea Games 2011 Malaysia dan jumlah kutipan pingat Malaysia Sea Games 2011 @ Sea Games Ke 26 Indonesia.

Video Malaysia vs Cambodia Sea Games 2011:

 

MALAYSIA BOLEH.

91 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!