Top 10 Outgoing Links October 2011

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, blog Denaihati tidak boleh sekadar mengharap blog lain memberikan trafik tanpa ada sumbangan trafik kepada blog lain. Trafik biasa berlaku dua hala iaitu trafik masuk dan trafik keluar tetapi tidak semestinya trafik keluar dan masuk adalah dari sumber yang sama. Trafik yang berkualiti untuk memberi kesan Page Rank tinggi biasa adalah trafik sehala contohnya trafik masuk dari blog Anarm.net dan trafik keluar menuju ke blog Eizil.com. Nampak macam tidak adil tetapi begitulah sistem yang telah ditetapkan oleh Google.

Senarai Top 10 Outgoing Links October (Kedudukan September)

 1. Kujie2.com (1)
 2. Benashaari (2)
 3. Zulkbo.com (baru)
 4. Ariffshah.com (4)
 5. Redmummy.com (5)
 6. Cikgudahlia.com (7)
 7. Melvister.com (3)
 8. Amanz.my (8)
 9. Emilayusof.com (baru)
 10. Kennysia.com (baru)

(Sumber Outgoing Links : Getclicky.com)

Sifu Blogger yang banyak jasa kepada blog Denaihati terus kekal ditangga no satu itulah kehebatan kuasa Allah SWT tiada perancangan tapi tetap jadi begitu. Bulan in ada 3 pendatang baru dan yang lain berubah sedikit kedudukan dan ada yang kekal.

Sebenarnya banyak lagi blog lain yang tidak tersenai juga mendapat tempias trafik blog Denaihati. Semakin banyak trafik blog Denaihati semakin banyak outgoing links yang akan singgah ke blog Rakan Blogger yang lain. Doakan semuga misi trafik 20k sehari tahun 2012 menjadi kenyataan.


Spread the love

151 Comments

 1. denaihati
  Perlu selalu melawat blog ini selalu-selalu tinggalkan komen jadi kawan-kawan akan klik ling yg kita tinggalkan di commentLuv.

  owh…baru paham…sedang berusaha skang….
  Curahan rasa lin azlina @ ..Gadget ImpiankuMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!