Keputusan contest 10 entri Denaihati paling top trafik

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, pada pertengahan Oktober blog Denaihati telah menganjurkan simple contest yang diumumkan di group FB Denaihati Network. Memang rugi sangat kepada yang belum join group FB Denaihati Network.  Contest yang menyediakan hadiah tunai kepada sepuluh blogger yang paling cepat menjawap dengan betul tugasan yang diberi.

Tugasan yang diberi adalah menyenaraikan 10 entri blog Denaihati yang mendapat trafik paling tinggi daripada tarikh 1/1/2015 sehingga 30/9/2015. Berikut adalah 10 entri yang menerima trafik paling banyak sepanjang tempoh tersebut.

  1. Dunia akhir zaman
  2. Blogger Dr Fatin Liyana dah bertunang rupanya
  3. Kisah malang di kaunter bank
  4. Diego Garcia rahsia dunia
  5. Restoran melayu bila lagi nak berubah
  6. Gst realiti sebenar
  7. Cara membuat isteri bahagia
  8. Gambar pokok Rasulullah SAW berteduh
  9. Status halal coklat pepero
  10. Gst apa yang kena tax

Terima kasih kepada semua 14 blogger yang join contest ini. Berikut antara peserta yang telah join contest (kalau ada yang tercicir sila maklumkan) :

  1. http://www.syafierayamin.com/2015/10/10-entri-blog-denai-hati-yang-trafik.html
  2. http://amirnawawi.com/trafik-paling-kencang-blog-denaihati
  3. http://www.nikkhazami.com/2015/10/10-entri-popular-denaihati-jan-sep-2015.html
  4. http://libragurls88.blogspot.my/2015/10/contest-blog-denaihati.html
  5. http://myshopbox.blogspot.my/2015/10/10-artikel-popular-denaihati-2015.html
  6. http://mawarberduri4147.blogspot.my/2015/10/contest-blog-denaihati-10-artikel.html
  7. http://murnimohdyusof.blogspot.my/2015/10/10-entri-blog-denaihati-dapat-trafik.html
  8. http://www.sayaiday.com/2015/10/contest-blog-denaihati-10-artikel-paling-tinggi-traffik.html
  9. http://tinta-teratakerapung.blogspot.my/2015/10/10-entri-ranking-paling-banyak-contest.html
  10. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/2015/10/contest-blog-denaihati-10-entry-trafik.html
  11. http://ummihanie.com/10-artikel-denaihati-paling-hit-2015
  12. http://dialoguda.blogspot.my/2015/10/contest-10-entri-trafik-terbanyak.html
  13. http://ohhsempapa.com/10-entri-paling-popular-di-blog-denaihati
  14. http://www.eelleebeauty.com/2015/10/contest-blog-denaihati.html

Daripada penyertaan majoriti peserta menyenaraikan entri berdasarkan ranking share sosial media bukan jumlah trafik untuk setiap entri. Oleh kerana itu apabila dibandingkan dengan senarai entri blog Denaihati yang mendapat trafik terbanyak tidak ada peserta yang menyenaraikan dengan tepat.

Top 10 entri blog Denaihati untuk 1/1 - 30/9/2015
Top 10 entri blog Denaihati untuk 1/1 – 30/9/2015

Dengan ini diumumkan untuk contest ini TIADA PEMENANG dan hadiah akan dibawa untuk contest lain yang akan diumumkan sedikit masa lagi. Teruskan bersama kami kerana selain cabaran komem top 5 setiap bulan akan ada berbagai cabaran dan contest dari masa ke semasa. Yang tewas jangan kecewa.

Kepada semua pengguna Android dan iOS jangan lupa upload aplikasi Denaihati di Google Player dan Store Apple.

125 Comments

  1. nampak macam senang tapi susah juga sebenarnya contest nie…aku pun duk terfikir macam mana nak cari statistik tepat top entri dekat blog orang lain…sebenarnya aku dah draf entri untuk contest ini..tapi aku pun susun ikut top sosial share..lepas tu aku duk cari cara yang tepat last tak jumpa terus tak submit entri contest ni
    Curahan rasa blogger lelaki @ ..Contest Review Lynk.my 2015My Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!