Integrasi CloudFlare : PERCUMA Untuk Semua Akaun Shared Hosting Serverfreak

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, akhir tahun 2011 ini genaplah 2 tahun blog Denaihati menggunakan khidmat hosting blog terbaik Serverfreak. Khidmat yang diberi bukan sahaja terbaik tetap sentiasa ada pada waktu kritikal tidak kira hari bekerja atau cuti, siang atau tengah malam. Apabila ada sahaja masalah blog Denaihati dengan satu email atau tweet ke serverfreak dalam tempoh yang cepat masalah dapat diselesaikan. Aku tak nak paksa tapi kepada yang tercari-cari webhosting yang terbaik bolehlah pilih SERVERFREAK terutama dengan offer CloudFlare yang sangat menarik :

Serverfreak sentiasa mencari kaedah untuk memastikan akses atau loading ke laman web pelanggannya lebih cepat . Baru-baru ini, Serverfreak telah bekerjasama dengan CloudFlare, salah satu servis CDN (Content Delivery Network) yang menjadikan akses laman web lebih cepat , lebih selamat dan lebih pintar.

Yang lebih menarik lagi, Serverfreak kini menawarkan penggunaan servis CloudFlare PERCUMA kepada semua pelanggan shared hosting mereka. Bukan itu sahaja, Serverfreak juga telah menjadikan pengaktifan servis CloudFlare mudah dan senang untuk pelanggannya iaitu hanya menerusi SATU KLIK sahaja menerusi control panel shared hosting cPanel Serverfreak.

Dengan menggunakan CloudFlare, kandungan laman web anda akan diagihkan kepada proksi server di seluruh dunia, apabila pengguna melawat laman web anda, CloudFlare akan mengagihkan data menggunakan proksi  yang paling hampir dengan pengguna. Secara tidak langsung, pengguna akan mendapati loading atau akses ke laman web anda lebih cepat berbanding biasa.

Bagi pengetahuan anda, penggunaan  CloudFlare boleh  menjadikan akses atau loading laman web anda bukan sahaja lebih cepat,malah pada masa yang sama menjimatkan bandwith dan melindungi blog dari serangan hacker, web spam dan mengkuarantin kod berbahaya.

Tunggu apa lagi, ORDER sekarang servis cPanel shared hosting Serverfreak bagi menikmati servis CloudFlare yang hebat ini secara PERCUMA !

Sempena Kerjasama Serverfreak & CloudFlare, Serverfreak kini menawarkan 30% diskaun untuk cPanel Shared Hosting  untuk pakej Deluxe, Elite, Platinum & Gold bayaran tahunan !! Tema & Syarat promosi adalah seperti di bawah :

Terma & Syarat Promosi

 • Promosi ini HANYA SAH untuk pembelian hosting Shared Hosting cPanel (Pakej Deluxe,Elite,Platinum & Gold sahaja) bagi pelanggan baru ATAU pembelian hosting tambahan bagi pelanggan sedia ada Serverfreak.
 • Promosi ini hanya sah bagi pembayaran tahunan atau 2 tahun bagi pembelian pakej cPanel shared hosting yang dinyatakan di atas.
 • Promosi ini ialah promosi SEKALI sahaja di mana pada tahun berikutnya, pelanggan perlu membayar
  harga asal pakej shared hosting bagi pembaharuan.
 • Domain Percuma  HANYA untuk SATU DOMAIN sahaja sama ada .com/.net/.biz/.info.
 • Domain Percuma MESTIlAH Domain utama akaun hosting yang di beli.
 • Promosi ini tidak sah digunakan bersama voucher, kod promosi lain dan diskaun lain yang di tawarkan Serverfreak.
 • Promosi ini TIDAK SAH untuk komisien referral.
 • Promosi ini TIDAK SAH untuk bagi pembayaran yang dibuat selepas tamat tempoh promosi walaupun order dibuat sebelum tamat tempoh promosi.
 • Promosi ini hanya sah sehingga 4th November 2011.

Sila hubungi kami di sales@web-hosting.net.my bagi pertanyaan lanjut  atau klik banner di bawah untuk mendaftar.

[ad#serverfreak]


Spread the love

133 Comments

 1. Pingback: Opinion / Review of Galaxy Tab 7.7 PLUS | Norfanil dot com

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!