Iklan banner percuma menyakitkan mata

Banner iklan percuma yang biasa kita nampak di sekeliling kita kadang-kadang menyakitkan mata dan lebih teruk telah memusnahkan kehidupan ramai manusia yang terdesak terpedaya dengan iklan Along.

20110616-100651.jpg
Tiang lampu jadi mangsa
20110616-100833.jpg
Meter parking pun kena
20110616-101020.jpg
Tembok ni lagi parah
20110616-101114.jpg
Sign board toke pun kena

Tu belum ambil kira iklan lucah belakang pintu tandas awam seluruh negara.

Ni dikatakan minda kreatif tak bertempat menyakitkan mata lagi ada. Tapi kalau blog yang berserabut dengan iklan banner tu macam mana pulak?

77 Comments

  1. waa bukan along aa..wa cuma mau tolong..ya..kalau tidak dapat bayar kapala potong saja la..hahaha..iklan yang terdesak tu..

    Cityiklan
    Iklancoffee
    andaforex
    Citypromosi
    Watey Blog
    Curahan rasa cityiklan @ ..HomepageMy Profile

  2. pemandangan yang menyemakkan mata memandang..
    kalau kat blog..erm erm terserah owner kot.tp kalau aku BW ke situ.nampak je iklan berserabut apalagi terus chow la hehe.

  3. teruk betul la dorang ni. patut ditingkatkan hukuman pada dorang yang didapati bersalah. masalahnya bila majlis call no tu, dorang kata dorang tak tau, maybe orang lain nak kenekan dorang. alasan yang tak logik langsung. huh
    Curahan rasa nasslimdiet2 @ ..Teknik Jualan BerpengaruhMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!