Hajat Blogger yang belum tercapai

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, setiap insan ada hajat yang tersemat di hati begitu juga  rakan Blogger. Setiap Blogger juga mempunyai berbagai hajat sepanjang menjadi blogger tetapi bukan semua hajat yang sudah tercapai. Berbagai hajat blogger belum tercapai kerana berbagai halangan. Terhalang bukan bermakna tidak akan tercapai kerana dalam hidup ini tiada sesuatu yang mustahil yang penting kena teruskan usaha dan jangan pernah kenal erti putus asa.

gambar Blogger Malaysia
Klik gambar ini untuk menatap lebih banyak gambar Blogger lain.

Berikut antara hajat-hajat rakan Blogger yang belum tercapai :

  1. Khairilmazri.com : Banyak lagi. Antaranya nak masuk paper & tv suatu hari nanti.
  2. Mohdfairiz.com : Komisen affiliate setiap hari….dan blog yg bekerja secara auto.
  3. Anazkia.com : Denaihati boleh berbincang dalam satu majlis kat Indonesia dengan blogger Indonesia dan Malaysia.
  4. Melastikbintang.com : Hajat jadi penulis di majalah majalah keluarga.
  5. Abangensem.com : Nak jumpa Fatin Liyana, blogger paling gua sayangi.
  6. Akupenghibur.com : Hajat nak buat segmen blogger di stesen tv.. Dlm bentuk talk show.
  7. Hafizrahim.com : Blog dapat generate income monthly melebihi gaji keje makan gaji.
  8. Yuyuatiqa.blogspot.com : Hajat nak jumpa hami asraff. mungkin ramai tak kenal, tapi penulisan beliau ada ‘isi’.
  9. Kizmyself.com : Ingin memiliki iPhone 5S yg contest Denaihati Ilhamku anjurkan.
  10. Profhariz.com : InshaAllah berhajat dan impikan untuk jana pendapatan sebulan 5 angka dengan blog dalam masa sebulan dan bercita-cita dapat masuk tv dan duduk sebaris dgn Denaihati Network blog yg bnyak membantu blogger-blogger di malaysia. InshaAllah.
  11. Kisahtatie.com : Nak jadi nuffnang talent macam Namee Roslan.
  12. Hilalazmi.com : Dapat sejuta hits!
  13. Kakciknurseroja.blogspot.com  : Ingin menarik kunjungan dari lebih ramai pembaca. ..malangnya mungkin tulisan tidak bermanfaat menyebabkan pembaca ‘malas’ hendak singgah.
  14. Dengarisaya.blogspot.com : Nak aaron aziz baca entry dan tinggalkan komen.
  15. Nami Namia : saya nak orang kenal saya sebab penulisan saya bukan siapa saya dan dapat pergi ke merata tempat atas tiket blogger
  16. Karlisa Latisya : pencapaian terbaik pernah jadi blogger politik dan bayaran paling tinggi 10 hari RM6k dgn kemudahan hotel 3 bintang selama bertugas.
  17. Pencapaian semasa dari Macrh 2014 Hingga July 2014 , hasil dari blog RM10,160.00.
  18. 17.Munauwaratul Lailinnur : teringin nak dapatkan income dalam dunia blog untuk dijadikan belanja kolej dan praktikal tahun depan…
  19. Muhammad Syazwan Norhalik : ada lebih ramai rakan network
  20. Ismail Bukit Mas : Sebagai seorang blogger, IBM mengharapkan dpt ramai followers dan komen para pembaca kerana IBM masih lagi belajar utk membuat entry yg lebih menarik….
  21. Hazirah Shah : teringin nak dapatkan income dalam dunia blog dan beri ibubapa duit dari hasil berblog www.iuzira.com
  22. Tarmizi Mizi : saya teringin nak menang anugerah blogger muka masuk paper…
  23. Muhammad Afif : saya inginkan blog yang mesra SEO dan berpagerank tinggi..tak popular pon tak apa asalkan dapat sampaikan sesuatu pada umum..
  24. Faizal Fredley : menang contest dr denaihati……x peenh menang..hihi
  25. Ana Niesaa’ : dapat bktikan kat kwn2 yg berblog ni,ada faedahnya.
  26. Izzat Nazmi : nak dapatkan lebih 10 juta hits…! hee
  27. Asraff Ruslan : nk dptkan iklan advetorial sbb tak pernah dpt pun…nk dptkan unique visitor yg tinggi tiap2 hari….
  28. Rahmad Bah : selama 3 tahun lebih berbelog teringin pulak(angan2) nak ada network sendiri yg establish mcm denaihati..hehe
  29. Haslina Harun : Rasanya dah tertunai hasrat dihati
  30. Anys Nadhilah : haih tulis padam tulis padam semua rasa macam impossible. maybe 10k follower kot . wlaupun itu hnya sekdar nombor, tp sangat memberi impak yang besar kepada sy . insyallah
  31. Sohoque.com : nak jdkan blog sebagai mesin duit.
  32. Dawaihati.com : Ingin menjadikan DAWAIHATI seperti DENAIHATI
  33. wiramerah.com : Hajat blm tercapai..nak dpt komisen affiliate lebih dari gaji aku sebulan
  34. akubiomed.com : Hajat nak upgrade kamera DSLR.
  35. Blogieta.com : Nak Ben Ashaari komen dlm blog. Sekali pun jadi laaa.
  36. Fatihah Fazlin : antaranya nak Denaihati Ilhamku follow blog sy, dan rivew di blog..
  37. Wan Zawawi teringin untuk menjadi penulis di majalah IT tempatan
  38. Ejam : Othman Hajat saya dalam berBLOG ialah semoga dengan blog saya dapat bekerja dari rumah dan menjaga anak-anak, hantar dan ambil mereka pergi balik sekolah.
  39. Beary Blossom : Nak iPhone 5s dari Denaihati
  40. Hasrul Hassan : Hajat aku masa terniat tukar niche blog ialah ….. bila orang buat blog dengan blogspot … mereka akan ingat hasrulhassan.com … tu sahaja. Bila aku mati pun orang akan ingat, dan manfaatkan blog aku tu utk majukan blog mereka dan jadi yang terbaik.
  41. Muhammad Faridzuan Majid Hajat saya: Mahu pastikan setiap entri yang saya kongsikan di blog membawa para pembaca ke arah kebaikan, dan apabila saya sudah mati, blog saya akan menjadi saham pahala di alam sana kelak.
  42. Bro Framéstone : Nak pastikan blog broframestone.com hidup dan ada yang jaga walaupun saya sendiri sudah tiada nanti.
    Ramai rakan yang telah pergi, blog dan penulisannya hilang begitu sahaja. tanpa lagesi…
  43. Hamidi SP :  Saya nak blog sentiasapanas menjadi sumber bacaan berinformasi online.
  44. JMR : banyak sebenarny hajat yg masih belum tercapai..paling utama, hajat utk update blog secara konsisten dengan entri yg bermanfaat tu yg masih belum susah nak dibuat..
  45. Mummy Dina : hajat di hati nak jadikan blog sebagai medium yang boleh membawa pulangan lumayan mcm otai2 blogger semua..amin
  46. Sani : Hajat saya nak jana income pertama dari blog dalam masa 3 bulan ni..Insyallah..
  47. Maria : Nak jadikan blog sebagai sumber utama kewangan saya. Nak viewers yang boleh convert kepada income…in shaa Allah
  48. Amalina : hajat di hati nak FOKUS kepada MATLAMAT untuk tahun ni. Semoga segalanya di permudahkan olehNYA.
  49. Blogger lelaki : hajat aku ialah nak pergi ke tanah suci..insyallah suatu hari nanti
  50. Anak Askar Pencen : Hajat saya nak dapatkan seribu unique visitor satu hari pun jadi la. Sekarang ni nak cecah seratus pun kemain seksa. Haha
  51. Eyriqazz : Membantu rakan-rakan bloggers yang lain menjana pendapatan dengan blog….
  52. Raihanah Ahmad : hajat nak dapat at least 500 visitor sehari, belum tercapai. tolong sama2 doakan.
  53. Mohd Azrin bin Abu Bakar : Hendak konsistenkan penulisan/artikel di blog tu yang payah tu

Blogger IBB2014 b

Kongsikan satu HAJAT anda yang belum tercapai sepanjang menjadi blogger di SINI.

341 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!