Fatin Liyana Top Blogger Denaihati

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, sebut nama Fatin Liyana memanglah ramai yang kenal. Seorang pelajar perubatan di HUKM (kalau tak silap) … samalah kita ya cuma tahun je berbeza …. dan pengurus blogger berstatus PR4 honeykoyuki.blogspot.com.

Punyalah terkenal sehingga termasuk dalam senarai individu top 10 google search 2011 sebaris dengan artis, ahli politik dan ustaz termasyhur Malaysia. Bukan itu sahaja blog Fatin Liyana juga tersenarai google top 10 blog search 2011.

[box type=”shadow”]Sponsor Ads

Nak buat duit dengan blog? Nak tahu asas cara? Klik Sini

Jana Duit Tanpa Modal. Hanya perlukan kemahiran untuk dapatkan duit. Klik Sini

Rahsia Main Facebook 1 jam sehari dan jana pendapatan 4 angka sebulan! Klik Sini[/box]

Punyalah terkenal walaupun menulis sesekali je tapi trafik blog memang mengancam sentiasa je beratus online visitor tak percaya pergilah tengok. Memanglah hebat. Ada juga terfikir nak sponsor blog Fatin Liyana tetapi dengan cerita daripada Bro Ini katanya Fatin dah sign agreement dengan Nuffnang. Tapi rasanya tak salah kalau nak sponsor sebab Nuffnang hanya tak terima kalau dengan syarikat pengiklanan yang seangkatan dengannya. Jadi kalau Fatin Liyana terbaca entri ni boleh lah kita bincang-bincang term and condition kalau setujulah.

Video Fatin Liyana

Bukan sahaja Rakan Blogger di luar sana yang suka melawat blog Fatin Liyana. Ramai juga Rakan Blogger Denaihati yang keluar dari blog ini menuju ke blog Fatin Liyana. Tak percaya tengok statistik di bawah ini.

Trafik ke blog Fatin Liyana

Mengikut statistik GetClicky dari 1/1/12 sehingga 13/9/12 lebih daripada 6 ribu trafik dari blog Denaihati telah meluncur ke blog Fatin Liyana dan ini menjadikan blog Fatin Liyana sebagai top blogger Denaihati untuk tahun 2012.

Fatin Liyana ni pun kaki jalan juga macam aku dah banyak juga negara dia pergi. Nampaknya kita kongsi hobi yang sama bolehlah jadi Geng Kembara.

Aksi Fatin Liyana menjadi ikutan ramai kalau Fatin Liyana tak percaya tengok sini dan sini dan sini.

Cik Epal dan Yuyu Zulaikha pernah bersapa manakala Jejariruncing dah Anis Zalikha pernah berjumpa.

Yuyu Zulaikha kecik molek

Bila pulak agaknya dapat ngopi macam di bawah ni dengan Top Blogger Fatin Liyana ni yang jadi covergirl majalah Dara.com keluaran Oktober 2012.

Ngopi dengan Blogger
Ngopi dengan Blogger

173 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!