Doa Untuk Gaza

Spread the love

Ya Allah mudahkanlah perjalanan kami ke Syurga (3x).
Ya Allah hukumlah Isr4el (3x).

Dengan dunia akhir zaman, kezaliman Isr4el selama ini kepada agamamu, kepada saudara kami kepada negeri saudara kami ini.
Ya Allah Engkau lebih mengetahui tentang hal saudara kami.
Kami hambamu datang dari tempat jauh dan dekat, berkumpul di tempat yang penuh berkat, di malam bersejarah ini.
Ya Allah Engkau lebih mengetahui mengenai saudara kami.

Kami hamba-hambamu ya Allah, datang dari jauh dekat berkumpul di malam yang berkat.
Ya Allah ampuni dosa kami, dosa kedua ibu bapa kami (3x).

Gaza Under Attack

Janganlah kau mengazabkan kami Ya Allah, kami hamba-hambamu.
Sekiranya Kamu ampunkan dosa kami, Kamu Tuhan Pengampun lagi Maha penyayang penuh kasih sayang, Ya Allah kuatkan iman kami, murahkan rezeki, amankan rumah tangga, negeri dan negara kami, cemerlangkan anak-anak kami.
Anak-anak kami adalah amanah darimu Ya Allah, berilah mereka berjaya dunia dan akhirat nanti, berilah mereka berjaya untuk menolong sunnah Nabi Muhamad SAW.

Gaza Under Attack

Ya Allah hukumlah Isr4el, Ya Allah hukumkan Isr4el.
KO Isr4el, KO Isr4el, Isr4el KO, KO Isr4el, Isr4el KO dalam peperangan ini Ya Allah. Mudah-mudahan perjuangan saudara kami di Gaza dipermudahkan dengan pertolonganmu Ya Allah.

Gaza Under Attack

Kalaulah kamu Ya Allah pernah tenggelamkan Firaun di dalam laut, Kamu telah izinkan kepada bumi Mu telan Qarun … Ya Allah, Kamu telah melaknat Namrud …. Dan begitu juga Abu Lahab .. Maka sungguh mudah untuk Kamu bagi menjahanamkan Isr4el dalam peperangan ini.
Tidak larat kami nak melihat anak-anak saudara kami di Gaza dalam suasana tidak selamat, dalam dan luar rumah … Ragut, Rogol, Bakar, Cincang manusia dan macam-macam jenayah, Ya Allah habis negara saudara kami dimusnahkan oleh Isr4el … Gaza dah habis Ya Allah … Tebing Barat Ya Allah rapat ke pagar Ya Allah ..

Gaza Under Attack

HANCUR ISR4EL, TUMBANG ISR4EL (3x)

Entri khas @ BOIKOT PRODUK ISRAEL

LIVE DARI GAZA


Spread the love

143 Comments

  1. Inilah akibat keserakahan manusia yang membuat manusia berbuat semena-mena tidak pandang bulu, mohon ampuni hambamu ini Ya Allah, ini cobaan berat utk umat islam di seluruh dunia

  2. Doa Rasul panjatkan begitu keras krn mrk keterlaluan dg biadab membantai umat Rasulullah. Kini kembali doa sbg senjata dahsyat kita panjatkan u zionis israel dg sekutunya, “Allahumma ya Aziz ya Jabbar ya Mutakabbir ya Muntaqim, datangkanlah bala bencana adzab yg hebat pada zionis israel dg semua sekutunya, hinakan mrk, ceraiberaikan mrk, Alllahumma ya arhamar roohimiin, ya Salaam, selamatkan kaum muslimin muslimat, menangkan para mujaahidin, terimalah mrk yg wafat sbg syuhadaMu, satukan hati kami berjihad di jalanMu, tolong lindungi saudara kami di Gaza Palestine & seluruh keberadaan umat Islam…aamiin ya Robbal aalamiin”.
    Curahan rasa Dawaihati @ ..Jadwal dan Klasemen Piala Suzuki AFF 2012My Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!