Cabaran SEO WangCyber : Online Bachelor Degree

Berdasar sumber Alexa Ranking, sumber trafik tempatan tertinggi untuk DENAIHATI datang daripada WangCyber.Com. Sebagai tanda terima kasih aku mengambil masa untuk menjelajah WangCyber.Com. WangCyber.com adalah website komuniti usahawan Internet Malaysia yang menjadi sumber ILMU dan ruang bersosial melalui forum. Aku mengambil kesempatan untuk mendaftar menjadi ahli kepada ruang forum.

Terlalu banyak artikel yang menarik ada di WangCyber.com tetapi yang paling menarik bagi aku adalah artikel Cabaran SEO 2009 – 2010. Ini adalah contest SEO dengan keywords “ONLINE BACHELOR DEGREE“. Cabaran SEO 2009 – 2010 ini terbuka kepada semua blogger dengan syarat ANDA ada blog baru yang fokus keywords “ONLINE BACHELOR DEGREE“. Hadiah pertama yang disediakan juga menarik :

Hadiah Wang tunai RM250 – Sponsored by KMZack and myself dan lelaki misteri.
Niagakit worth RM800 – sponsored by Labanon.
1 set software RefererX + SeductiveX worth USD$184.00 sponsored by Azlanhussain.
1 produk One Drop Perfumes (SET CELEBRITY) sponsored by MrDisc.

HIDUP BERANI GAGAL, walaupun tinggal beberapa hari lagi tarikh tutup aku menyahut cabaran SEO 2009 – 2010 dengan mempertandingkan blog baru Online Bachelor Degree. Kepada teman-teman lain yang suka dengan cabaran SEO jom sama-sama ikut serta bersama 58 perserta yang telah ikut serta. Kepada yang berminat sila terus ke WangCyber.com.

Penyertaan adalah PERCUMA! Selamat berentap … HIDUP BERANI GAGAL.

22 Comments

  1. baru je bukak blog wangcyber.com.
    banyak info2 berguna kat situ.
    .-= Amir´s last blog ..SPM: Berjaya atau Gagal? =-.

    1. Betul tu.. kadang2 benda macam ni mengajar kita juga… macam contest baru2 tu “Hidup seorang blogger”, saya sendiri tidak tahu sebenarnya, tapi bila dah join, sedikit sebanyak boleh tahu benda tu.

  2. Pingback: IMCurtain.com

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!