Blogger Penulis Jemputan

Spread the love

Assalamualikum dan salam 1Dunia, sudah baca beberapa entri daripada penulisan jemputan iaitu dari saudara Ariffshah, Azman Ishak, Amin dan Bang Iwan. Alhamdulillah nampaknya sangat bagus sekali respond yang telah diberi kepada Penulis Jemputan baik dari Malaysia juga Indonesia. Insyallah lebih banyak entri yang berkualiti dari penulis jemputan untuk dikongsikan bersama Denaihati Network.

Kepada yang berminat untuk menjadi Penulis Jemputan boleh terus menghubungi melalui contact form atau DM terus melalui Facebook dan Twitter. Antara topik yang boleh dibincangkan dalam entri penulis jemputan adalah blog tips, cara mempromosi blog  dan pengalaman sebagai seorang blogger. Tajuk-tajuk lain juga diterima terutama yang boleh menjadi iktibar dalam peningkatkan kualiti menguruskan blog. Selamat menulis semua.

Kepada yang rajin singgah dan meninggalkan jejak komen teruskan tetapi jangan marah kalau aku kurang reply bukan tak mahu tapi masa yang terbatas menghalang untuk menjawab setiap komen yang ditinggalkan. Teruskan berkongsi idea yang bernas di ruang komen kerana aku sedang mencari komen yang terbaik untuk dijadikan entri di  masa akan datang.

Terima Kasih semua …

[ad#Twitter]
[ad#facebook]


Spread the love

231 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!