Arsenal vs Aston Villa FA Cup 2011/12

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, beberapa team besar EPL telah tewas perlawanan FA Cup 2011/12 antaranya Manchester City, Manchester United dan Newcastle. Yang masih kekal Chelsea dan Liverpool manakala nasib Arsenal dan Aston Villa akan ditentukan jam 00.00 am 30/1/2012. Adakah FA Cup akan jadi seperti Carling Cup di mana final akan menemukan kelab kecil Cardiff dan kelab besar Liverpool.

Arsene Wenger mesti menurunkan pemain terbaik untuk menentang Aston Villa kerana ini harapan yang terbaik untuk Arsenal menjulang piala yang lain tu memang susah. Prestasi keseluruhan pasukan EPL 2011/12 memang tidak boleh dijangka boleh menang dengan pasukan kuat tetapi teawas pula kepada pasukan kerdil. Situasi yang sama berlaku kepada team Arsenal.

Keputusan Arsenal vs Aston Villa : 3 – 2 (Van Persie, Walcott, Van Persie)

Live Streaming Arsenal vs Aston Villa @ Goal.com

Anda juga boleh mengikut live Arsenal vs Aston Villa pada jam 0.00 am waktu Malaysia, 30/1/2012 melalui live streaming Twitter dengan hashtag #Arsenal yang akan di update setiap saat oleh Arsenal Fan seluruh dunia atau Astro ESPN Channel 812.

Undia untuk 5th Round FA Cup 2011/12 baru selesai pemenang Arsenal vs Aston Villa akan menentang pemenang perlawanan ulangan Sunderland vs Middlesbrough.

Undian perlawanan pusingan ke lima FA Cup 2011/12

Liverpool v Brighton & Hove Albion
Everton v Blackpool/Sheffield Wednesday
Chelsea v Birmingham City
Crawley Town v Stoke City
Stevenage v Tottenham Hotspur
Norwich City v Leicester City
Sunderland/Middlesbrough v Arsenal/Aston Villa
Millwall or Southmapton v Bolton Wanderers


Spread the love

80 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!