5 Blog 2011 Paling Kerap Dilawati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ini masa paling sesuai untuk bawa balik projek mencari 5 Blog paling kerap dilawati 2011. Sebelum ini lebih daripada 121 Rakan Blogger telah memilih blog yang paling kerap mereka lawati sepanjang tahun 2011. Berikut adalah senarai top 5 Blog yang paling kerap dilawati 2011.

1. Benashaari.com (29)

2. Ariffshah.com (17)

3. Kujie2.com (16)

4. Amanz.my (12)

5. Redmummy.com(11)

(Terima kasih kepada 29 rakan blogger yang kerap singgah blog denaihati. Selain daripada blog di atas ada lebih 100 blog Malaysia dan Indonesia paling kerap dilawati oleh 121 rakan blogger setiap hari seperti di senarai “Blog Paling Kerap Dilawati).

Tujuan utama projek ini adalah untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar dan MEMBERI PENGHARGAAN kepada BLOG paling kerap dilawati tanpa perlu memaksa rakan blogger mengundi. Bayangkan kalau ada lebih 1000 rakan blogger Malaysia dan Indonesia memilih 5 blog paling kerap dilawati pasti kita akan mengetahui blog mana yang menjadi kesukaan rakan blogger sepanjang 2011 secara semulajadi bukan secara paksa melalui undian atau klik LIKE Facebook.

Kepada Rakan Blogger yang ingin menjayakan projek ini sila pilih 5 Blog paling kerap dilawati 2011 dan letakkan senarai blog anda di ruang komen atau yang paling baik kalau dapat buat entri khas bertajuk “5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011” dan tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen atau di CommentLuv.

Kepada yang kurang faham nak buat entri boleh contoh entri blog Anarm. (Jangan ambil peluang iklan blog sendiri yang lain kerana ini tidak akan membantu mencapai matlamat asal). Kod untuk banner 5 blog paling kerap dilawati boleh diperolehi @ link.

182 Comments

  1. klu tgok pada blog hebat di atas… mmg patut pun mereka yg terpilih…sukaa…sukaa… terbaekkk…

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!