West Bromwich vs Arsenal and EPL 2011/12 Result Week #38

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, dah tengok ke jersi baru Arsenal untuk musim 2012/13. Tak banyak beza design jersi baru Arsenal musim 2012/13 berbanding jersi Arsenal 2011/12. Jersi baru Arsenal dikeluarkan oleh Nike.

Jersi baru Arsenal 2012/13 home

Jersi baru Arsenal dikeluarkan oleh Nike berbeza design untuk home game dan away game. Bagaimana pulak jersi team lain?

Jersi baru Arsenal 2012/13 away

EPL 2011/12 week #38 adalah perlawanan terakhir musim 2011/12 dan perlawanan paling penting untuk menentukan kedudukan 6 pasukan teratas dan 3 pasukan terbawah yang bakal terkeluar dari EPL 2012/13. Perlawanan Sunderland vs Manchester United dan Manchester City vs QPR pasti menjadi tumpuan kerana perlawanan ini akan menentukan juara EPL 2011/12.

Perlawanan West Bromwich vs Arsenal, Everton vs Newcastle, Tottenham vs Fulham dan Chelsea vs Blackburn akan menjadi penentuan tempat ke tiga dan ke empat untuk melayakan diri ke Champion League 2012/13. Arsenal tiada pilihan mesti menang untuk kekal di tempat ke tiga dan tidak boleh menunggu nasib mengharap Tottenham dan Newcastle perlawanan mereka.

Keputusan West Bromwich vs Arsenal : 2 – 3

Live Streaming West Bromwich vs Arsenal @ Arsenal.com

Anda juga boleh mengikut live West Bromwich vs Arsenal pada jam 7.45pm, 21/4/2012 melalui live streaming Twitter dengan hashtag Arsenal vs Norwich yang akan di update setiap saat oleh Arsenal Fan seluruh dunia atau Astro ESPN HD Channel 831.

Live dari stadium Twitter

WBA vs Arsenal

Sunderland vs Manchester United

Manchester City vs QPR

Keputusan EPL 2011/12 Week #38

Stoke vs Bolton : 2 – 2

Wigan vs Wolves : 3 – 1

Manchester City vs QPR : 1 – 2

Everton vs Newcastle : 1 – 1

Swansea vs Liverpool : 0 – 0

Norwich vs Aston Villa : 2 – 0

Chelsea vs Blackburn : 2 – 1

Tottenham vs Fulham : 2 – 0

Sunderland vs Manchester United : 0 – 1

---

  1. Sepak bola adalah olahraga besar yang mencuri hati jutaan pemirsa di seluruh dunia.
    Entri terbaru Mas Gie – Creating History Together With ArenaBetting Piala Eropa 2012My Profile

  2. Selamat atas jersey barunya. Semoga musim depan finisnya dibawah MU
    xixixxixiixixix

  3. Kostum baru kembali akan bermunculan di awal musim ini.
    Entri terbaru Bang Iwan – Kontroversi Konser Lady GaGaMy Profile

  4. bola tu bulat ,, iye kan,,
    Entri terbaru penowo – Keuntungan Memiliki Website dengan BabastudioMy Profile

  5. kadang2 tak faham nape org suke sgt dgn bola…sy ni jenis tak layan..hehe
    Entri terbaru lin azlina – Syok dan geram tengok!My Profile

  6. ei suka sangat bola , nak jersi tu .. hehehe
    Entri terbaru puanbee – Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”My Profile

  7. cantik jersie baru Arsenal ayo bawa semangat baru
    Entri terbaru munir ardi – Writing the Resource Box so it Makes People clickMy Profile

  8. van persie mungkin kekal di arsenal, dengan podolski, sukad arsenal nampak mantap musim depan..mungkin berbelanja besar season ni hehe
    Entri terbaru Wan Gerrard – Martin Skrtel Diundi Pemain Terbaik Liverpool Musim 2011/2012My Profile

  9. Akhirnya wenger tarik nafas lega juga…jadi ke Podolski masuk Arsenal bro?
    Entri terbaru yas – Blogger Jumpa BloggerMy Profile

  10. Selasai juga EPL akhirnya.
    Tunggu next episode pula.
    Entri terbaru RIS-FAMILI – SELAMAT HARI IBUMy Profile

  11. Salam DH
    Akhirnya kemenangan menjadi sesuatu yang manis…berkat perjuangan.
    Entri terbaru Seo Tool Info – Motor Matic Injeksi Irit Harga Murah – Yamaha Mio JMy Profile

  12. The Citizens pun mengakhiri penantian selama 44 tahun dengan menjadi juara baru Premier League.
    Entri terbaru Bang Iwan – Hasil Lengkap Festival Film Bandung 2012My Profile

Artikel pilihan...close