Aston Villa vs Arsenal and EPL 2011/12 Results Week #17

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, pasti ramai Arsenal Fan tidak begitu kecewa dengan kekalahan Arsenal 0 – 1 kepada Manchester City pada EPL 2011/12 Week #16. Pemain Arsenal yang diketuai Van Persie bermain bersungguh sehingga saat terakhir tetapi kesilapan yang kecil mengakibatkan Manchester City berjaya menjaringkan gol yang dicari=caril oleh kedua pasukan. Daripada perlawanan ini jelas sekali Arsene Wenger perlu mencari pemain baru yang boleh memberi impak positif setiap kali pemain gantian masuk. Ashavin dan Chamakh nyata nampak tidak bermaya dan tidak memberi kesan positif apabila dibawa masuk untuk menganti pemain utama.

EPL 2011/12 Week #17 Arsenal sekali lagi bertandang ke lapangan lawan kali ini akan menentang Aston Villa. Aston Villa vs Arsenal sangat diharap akan menyebelahi Arsenal untuk kekal berada dalam kelompok enam besar BPL. EPL musim 2011/12 masih panjang dan pasukan yang mempunyai daya tahan akan kekal di atas.

Keputusan Aston Villa vs Arsenal : 1 – 2

Live Streaming Aston Villa vs Arsenal @ Goal.com

Anda juga boleh mengikut live Aston Villa vs Arsenal pada jam 3.45am waktu Malaysia, 22/12/2011 melalui live streaming Twitter dengan hashtag #Arsenal yang akan di update setiap saat oleh Arsenal Fan seluruh dunia atau Astro ESPN HD Channel 831.

Keputusan Penuh EPL Week #17

Wolves vs Norwich : 1 – 1

Blackburn vs Bolton : 1 – 2

Newcastle vs WBA : 2 – 3

Manchester City vs Stoke : 3 – 0

QPR vs Sunderland : 2 – 3

Everton vs Swansea : 1 – 0

Wigan vs Liverpool : 0 – 0

Fulham vs Manchester United : 0 – 5

TOT vs Chelsea : 1 – 1


Spread the love

43 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!