Trafik Blog 2012 Dalam Kenangan

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, pada entri sebelum ini telah dipaparkan Top 10 Entri Denaihati 2012 yang menjadi pilihan daripada 412 nukilan Denaihati dan penulis jemputan sepanjang 2012. Daripada entri tersebut telah menghasilkan trafik blog 2012 yang memang jauh berbeza berbanding trafik blog 2011 dan trafik blog 2010. Kalau trafik blog yang menjadi matlamat dan kita usahakan pasti akan tercapai. Tiada matlamat yang boleh tercapai bergolek depan mata tanpa usaha dan strategi yang betul.

Berikut ada trafik blog 2012 :

  • Unique Visitors : 4,985,351
  • Number of visits : 7,671,598
  • Pageviews : 14,395,191

Trafik Blog Denaihati 2012

Alhamdulillah dengan statistik ini telah menghasilkan pulangan dari pada pengiklanan yang boleh tahan banyak juga itu pun banyak iklan persendirian yang terpaksa ditolak bukan jual mahal tetapi belum bersedia. Paling menarik melihat meningkatan trafik blog daripada sumber mobile terutama setelah dilancarkan aplikasi Denaihati versi Android (dah install ke?)

Trafik Blog Denaihati 2012

2013 trafik blog bukan menjadi keutamaan kerana strategi telah berubah dan akan lebih fokus pada kualiti menulisan untuk berkongsi sebanyak boleh ilmu kepada pembaca terutama tips blogging yang boleh dijadikan bekalan untuk menjadikan Blogging sebagai kerjaya bukan sekadar hobi.

Sepetang Bersama Blogger 2013

Strategi 2013 akan lebih banyak usahasama dengan Top Blogger Malaysia dan akan menganjurkan lebih banyak Majlis untuk Blogger seperti Sepetang Bersama Blogger dan Seminar Blogging. Kepada Blogger yang ingin berkerjasama dengan Denaihati Network untuk memajukan industri Blogging di Malaysia sangat dialu-alukan.

Denaihati Network sangat suka berkerjasama dengan Blogger yang kreatif, dinamik, berfikiran positif dan sentiasa ada idea-idea baru untuk memajukan diri dan paling penting Berani Gagal untuk mencuba sesuatu untuk Berjaya.

Kalau bukan kita yang menaikan martabat Blogger Malaysia siapa lagi?

102 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!