Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Promosi Web Hosting Denaihati Network – Serverfreak

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, Serverfreak bukan nama asing kepada ramai Blogger Malaysia. Antara top 5 web hosting Malaysia yang mendapat kepercayaan ramai top blogger Malaysia. Serverfreak diperkenalkan oleh Kak Jie kepada aku ketika tercari-cari webhosting yang paling sesuai ketika ingin berhijrah daripada domain percuma kepada domain berbayar pada Januari 2010.

Sekali lagi nak ucapkan terima kasih kepada Kak Jie kerana telah memperkenalkan webhosting yang terbaik kerana sehingga hari ini blog Denaihati masih belum bertukar web hosting seperti yang berlaku pada banyak blog lain yang terpaksa bertukar-tukar web hosting kerana menghadapi berbagai masalah.

Bukan nak puji dan bodek Serverfreak tapi hakikat sebenar pengalaman menggunakan web hosting Serverfreak memang terbaik. Masalah pasti ada dimana-mana tetap yang lebih penting kecekapan dan kepantasan mengedalikan masalah itu yang angkat tabik dengan Serverfreak. Tak kiralah dimana aku berada samada dalam negara atau pun berpuluh ribu kilometer di luar negara apabila ada sahaja masalah cukup dengan email dan twitter dalam tempoh beberapa minit pasti akan ada tindakbalas dan tempoh yang singkat masalah dapat diselesaikan dengan izin Allah.

Terima kasih juga kepada Serverfreak kerana sudi menaja hadiah untuk cabutan bertuah Majlis Sepetang Bersama Blogger bukan satu tetapi 6 hadiah termasuk 3 web hosting deluxe package. Serverfreak sekali memberi kepercayaan blog Denaihati dengan menyediakan promosi web hosting istimewa kepada semua pembaca blog Denaihati.

Package promosi web hosting Denaihati Network – Severfreak memang istimewa dan tidak boleh dilepaskan begitu sahaja.

Serverfreak Web Hosting no 1 Malaysia

Package promosi web hosting Denaihati Network – Serverfreak

Cara-cara nak subscribe web hosting istimewa Denaihati Network – Serverfreak.

Serverfreak Web Hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Promosi yang sangat menarik dan tidak boleh dilepaskan begitu sahaja kepada Rakan Blogger yang sedang tercari-cari web hosting terbaik. Kepada Rakan Blogger yang ingin berhijrah ke web hosting baru dengan harga dan package istimewa sila klik PROMOSI WEB HOSTING DENAIHATI NETWORK – SERVERFREAK untuk bersama Anarm.net, Kujie2.com, Redmummy.com, Justkhai.com, Yanmieonline.com dan ramai lagi Rakan Blogger lain dengan hanya RM80 setahun untuk 2GB storage dan 10 GB Bandwidth sebulan.

20 Blogger pertama yang membeli package promosi web hosting Denaihati Network – Serverfreak akan mendapat sehelai T-Shirt Denaihati. Untuk dapat T-Shirt Denaihati jangan lupa taip perkataan Denaihati dalam kotak komen di form order. Cepat-cepat peluang teristimewa jangan lupa heboh-hebohkan kepada pembaca blog anda.

---

  1. terima kasih…….banyak maklumat yang berguna..
    Entri terbaru hafizal – Keputusan Liga Super 2013My Profile

  2. sdg pertimbangkan yg ini dgn yg lagi satu…

    brrr…. *mode: celaru :p

  3. Bro denaihati…

    ni promosi yg 2gb je ke?

    kalau hosting pakej 10gb tu turut masuk dalam promosi tak?saya nak tukar hosting .cukuplah dgn hosting sekarang ni

  4. Saya cuba untuk melanggan, tapi domain saya direject tuan. Boleh bagi sebabnya tak?

    Saya dah ada domain dah.
    Entri terbaru Arrazi – Mengajar Melalui TeladanMy Profile

  5. Salam Abang Denai,

    Saya beli di NetKL bulan 8 ritu…

    Boleh bagi soliution untuk menyelesaikan masakah disk space hosting saya yang tidak mencukupi?
    Entri terbaru Alin Marlini – Panjang UmurMy Profile

  6. current hosting until January next year, boleh ke beli sekarang?

  7. Promosi ni aktif sampai bila ya? sebab bulan depan saya nak tukar hosting sebelum servis tamat.
    Entri terbaru Naziman Blogger Malaysia – Jana pendapatan online di internet MalaysiaMy Profile

  8. promosi ni masih aktif lagi ke atau dah tamat?
    Entri terbaru beckhr00y – FIFA 13 Download PC Xbox And PS3My Profile

  9. berapa ya addon-domain yg di benarkan ?
    Entri terbaru Ayie – #Hack 2 – Talian Internet StreamyxMy Profile

  10. Thanks Infonya, , nice :)
    Entri terbaru Andy – Cara Memasang Chat Box menggunakan Cbox di BlogMy Profile

  11. Salut, kedua belah pihak bisa saling kerja sama dan saling percaya. Mungkin sudah sehati.
    Entri terbaru Sehat dan langsing – Langsing habis MelahirkanMy Profile

  12. boleh jadi referensi ne, kalau nanti nak tukar webhosting.
    Entri terbaru Sungkem – PulauWeb Hosting MurahMy Profile

  13. gan steady wiiiih info,,, thank yoooo ajah hopefully more successful,,,, regards bloggers :)
    Entri terbaru fahmyrandani – Cara Alami Mengobati Mata RabunMy Profile

  14. ada paket lainnya ?

  15. boleh bagi emel kalau nak tanya lebih2,..
    Entri terbaru aimaniman – Jadual Berbuka dan Imsak KlangMy Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close