Menangi RM100,000 sambil memandu bersama selebriti kegemaran

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, peluang untuk mendapat wang besar bukan mudah. Kali ini PETRONAS menyediakan wang besar untuk dimenangi iaitu RM100,000 kepada pemenang yang bertuah dan juga berpeluang untuk bersama-sama dengan artis kegemaran anda yang pasti tidak akan dilepaskan oleh ramai peminat. Anda boleh rebut peluang untuk bersama 5 Artis popular dalam contest FUELLED BY FANS, POWERED BY PRIMAX. Barisan artis seperti Maya Karin, Shaheizy Sam, DJ Yoon, Him Law dan artis dari taiwan Bii.

Peringkat pertama kontes ini telah bermula pada 14 Oktober 2013 sehingga 24 November 2013. Anda masih berpeluang untuk menyertai dan bersama-sama dengan artis kegemaran anda. Untuk layak menyertai anda hanya perlu berbelanja RM30 dalam satu resit dan dapatkan borang penyertaan di stesen PETRONAS di seluruh Malaysia. Peserta yang terpilih akan diumumkan oleh PETRONAS sebelum cabaran sebenar pada bulan Disember 2013.

Sertai selebriti kegemaran anda dalam perlumbaan yang menarik ini
Sertai selebriti kegemaran anda.

Sekiranya anda terpilih, anda akan bersama-sama salah satu kumpulan selebriti Maya KarinShaheizy SamDJ YoonHim Law dan Bii dalam perjalanan selama 5 hari ke garisan penamat. Setiap kumpulan akan diberikan sebuah kereta, kad Mesra prabayar dan juga telefon pintar dengan plan data. Perjalanan bermula dari Stesen PETRONAS Solaris Serdang dan tamat di Stesen PETRONAS Kulim.

Setiap kumpulan perlu menggunakan peralatan ini dengan kreativiti mereka dengan bantuan peminat dan pengikut di Twitter untuk memenangi perlumbaan tersebut. Perlumbaan bukan untuk siapa yang tiba tempat pertama, tetapi siapa yang mampu memandu meliputi jarak paling jauh antara PETRONAS Solaris Serdang ke PETRONAS Kulim.

[box type=”shadow”]Sertai kontes FUELLED BY FANS, POWERED BY PRIMAX ini dengan berbelanja RM30 di mana-mana stesen PETRONAS atau beli Mesra Combo untuk peluang menyertai kontes ini. Layari halaman berikut untuk mengetahui kelebihan dan kekuatan artis-artis yang terlibat www.Like2SaveFor.my Mereka akan memberi tahu anda mengapa anda perlu memilih mereka atau menjadi penyokong mereka dalam perlumbaan itu nanti. Anda boleh memuat turun borang penyertaan di www.Like2SaveFor.my dan masukkan ke dalam kotak di stesen PETRONAS berdekatan.
[/box]

Pihak PETRONAS menganjurkan kontes Fuelled by Fan, Powered by PRIMAX ini untuk memberi kesedaran kepada orang ramai bahawa PRIMAX direka untuk penggunaan minyak yang efisyen. PRIMAX akan memberikan semburan minyak yang lebih halus memberikan anda pecutan yang lembut dan pemanduan yang lebih ekonomi.

HADIAH CONTEST FUELLED BY FANS, POWERED BY PRIMAX

[box type=”shadow”]GRAND PRIZE x 5

 1. RM30,000 in cash
 2. PETRONAS Gift Card worth RM15,000
 3. Mesra Points worth RM5,000

BI-WEEKLY PRIZES

 • Bi-Weekly Prize A x 5
 1. RM3,000 in cash
 2. PETRONAS Voucher worth RM1,500
 3. Mesra Points worth RM500
 • Bi-Weekly Prize B x 5
 1. RM1,800 in cash
 2. PETRONAS Voucher worth RM900
 3. Mesra Points worth RM300
 • Bi-Weekly Prize C x 5
 1. PETRONAS Gift Card worth RM1,000
 • Bi-Weekly Prize D x 100
 1. PETRONAS Gift Card worth RM500
 • Bi-Weekly Prize E x 100
 1. PETRONAS Gift Card worth RM200[/box]

Jangan lepaskan peluang sehebat ini dengan hanya modal berbelanja RM30 sahaja di mana-mana stesen PETRONAS terdekat. Rugi sangat kalau tak join. Anda juga boleh mengikut berita terkini PETRONAS di halaman Facebook PETRONAS Brands atau di halaman Twitter PETRONAS Brands

73 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!