Lailahaillallah : World Muslim Friends Silaturrahim

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, aku mula kenal dengan dunia social networking beberapa tahun dahulu bermula dengan Friendster (telah diambil alih oleh syarikat Malaysia MOL) diikuti Myspace dan sebagainya. Dah lama sungguh tak login Friendster dan Myspace ni. Yang terkini aku aktif dengan Twitter dan sejak kebelakangan ni mula aktif dengan Facebook. Follower Twitter aku boleh tahan ramai jugalah dan sememang dari awal tujuan join Twitter ini untuk blog marketing sambil buat duit online.

Aku dah lama join Facebook tapi tak begitu aktif sebab syok dengan Twitter tapi mulai awal tahun ni aku mula nampak kelebihan Facebook. Keyakinan bertambah apabila Blog marketing dengan Facebook ini telah berjaya menghasilkan jualan yang lumayan untuk Stokin Wudhu(klik kepada yg belum beli tu). Pada awalnya aku pun was was nak  letak Facebokk Fan Like di blog ni takut tak ada orang nak klik tapi dengan motivasi Ariffshah dan Shamhardy akhirnya aku beranikan diri untuk pasang. Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua yang telah klik LIKE untuk blog ini. Kepada yang belum join joom @ Denaihati FB Fan Like.

Lailahaillallah : World Muslim Friends Silaturrahim

Beberapa hari lepas aku terjumpa social networking khas untuk Muslim Lailahaillallah yang banyak membincangkan ilmu agama yang memang sesuai sangat untuk bulan mulia Ramadhan ni. Nampaknya boleh juga jadi tempat blog marketing khasnya untuk entri ilmu. Kepada yang nak join jooom http://www.lailahaillallah.com/invite/user_8022/

[ad#Mangga 300]

Comments

  1. wazy says

    bila tengok entri bro ni,lama dah tak login friendster,kira serupa juga kan interface dia,cuma nama je berbeza

  2. moncler says

    Buy 2010 new designer Moncler,Moncler jackets,Moncler coats,Moncler outerwear online at de-moncler.com.Free Shipping,No sale tax, Up to 75% off.Buy Now!PayPal payment!

Trackbacks

  1. Lailahaillallah : World Muslim Friends Silaturrahim | Denaihati…

    Beberapa hari lepas aku terjumpa social networking khas untuk Muslim Lailahaillallah yang banyak membincangkan ilmu agama yang memang sesuai sangat untuk bulan mulia Ramadhan ni. Nampaknya boleh juga jadi tempat blog marketing khasnya untuk entri ilmu….