Lailahaillallah : World Muslim Friends Silaturrahim

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, aku mula kenal dengan dunia social networking beberapa tahun dahulu bermula dengan Friendster (telah diambil alih oleh syarikat Malaysia MOL) diikuti Myspace dan sebagainya. Dah lama sungguh tak login Friendster dan Myspace ni. Yang terkini aku aktif dengan Twitter dan sejak kebelakangan ni mula aktif dengan Facebook. Follower Twitter aku boleh tahan ramai jugalah dan sememang dari awal tujuan join Twitter ini untuk blog marketing sambil buat duit online.

Aku dah lama join Facebook tapi tak begitu aktif sebab syok dengan Twitter tapi mulai awal tahun ni aku mula nampak kelebihan Facebook. Keyakinan bertambah apabila Blog marketing dengan Facebook ini telah berjaya menghasilkan jualan yang lumayan untuk Stokin Wudhu(klik kepada yg belum beli tu). Pada awalnya aku pun was was nak  letak Facebokk Fan Like di blog ni takut tak ada orang nak klik tapi dengan motivasi Ariffshah dan Shamhardy akhirnya aku beranikan diri untuk pasang. Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua yang telah klik LIKE untuk blog ini. Kepada yang belum join joom @ Denaihati FB Fan Like.

Lailahaillallah : World Muslim Friends Silaturrahim

Beberapa hari lepas aku terjumpa social networking khas untuk Muslim Lailahaillallah yang banyak membincangkan ilmu agama yang memang sesuai sangat untuk bulan mulia Ramadhan ni. Nampaknya boleh juga jadi tempat blog marketing khasnya untuk entri ilmu. Kepada yang nak join jooom http://www.lailahaillallah.com/invite/user_8022/

[ad#Mangga 300]

---

  1. nak buka lagi akount saya malam ini

  2. sudah banyak pula yang mengadd sebagai friend

  3. datang kesini sore hari nak menyambung silaturrahmi lagi
    Entri terbaru munir ardi – Jadwal Imsak dan Berbuka Puasa Seluruh Daerah IndonesiaMy Profile

  4. bila tengok entri bro ni,lama dah tak login friendster,kira serupa juga kan interface dia,cuma nama je berbeza

  5. sudah malam nian baru berkunjung lagi
    Entri terbaru munir ardi – Petikan Suluk Sukarsa – sebuah mutiara hikmah warisan leluhurMy Profile

  6. selamat malam bro steward
    Entri terbaru munir ardi – Petikan Suluk Sukarsa – sebuah mutiara hikmah warisan leluhurMy Profile

  7. tak pernah ada akaun Friendster dengan myspace
    Entri terbaru Kujie – Jatuh Ditimpa Tong GasMy Profile

  8. alhamdulillah
    dah ramai click LIKE tu

    P/S : Header Baru H.P.B Blog

  9. Buy 2010 new designer Moncler,Moncler jackets,Moncler coats,Moncler outerwear online at de-moncler.com.Free Shipping,No sale tax, Up to 75% off.Buy Now!PayPal payment!

  10. Salam singgah disini untuk menyapa di sore hari
    Entri terbaru fais – Contest Hidup Seorang Blogger dari sobat Denaihati yang Hidup Untuk MemberiMy Profile

  11. islamsunnah says:

    Syukron atas infonya

    http://islam-sunnah.org/

  12. urm menarik social network utk muslim ni..
    Entri terbaru syahrilhafiz – LiveUSB dengan UNetbootinMy Profile

Trackbacks

  1. IMCurtain.com says:

    Lailahaillallah : World Muslim Friends Silaturrahim | Denaihati…

    Beberapa hari lepas aku terjumpa social networking khas untuk Muslim Lailahaillallah yang banyak membincangkan ilmu agama yang memang sesuai sangat untuk bulan mulia Ramadhan ni. Nampaknya boleh juga jadi tempat blog marketing khasnya untuk entri ilmu….

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, Steward John. Steward John said: Lailahaillallah : World Muslim Friends Silaturrahim http://bit.ly/aIa59n […]

Artikel pilihan...close