Kematian Osama Laden jenaka terhebat abad ini

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, membaca berita kematian Osama Laden di thestar online dikhabarkan Osama terbunuh setelah bertempur 40minit disebuah kediaman mewah nilai jutaan dollar di Islamabad, Pakistan. Rumah mewah yang lengkap dengan kawalan keselamatan tidak mempunyai talian telefon dan internet menjadi tempat persembunyian pemimpin Al Qaedah sejak beberapa tahun lalu.

Serangan oleh tentera Amerika telah menyebabkan ramai yang terkorban termasuk anak Osama Laden. Mengikut petikan The New York Time mayat Osama Laden diterbangkan ke Afghanistan dan dikebumikan di laut.

Soalnya pemimpin no 1 Al Qaedah yang diburu seluruh dunia lebih 10 tahun Osama Laden, dikebumikan begitu sahaja tanpa dipamerkan keseluruh dunia ada suatu yang sangat pelik. Bagi aku ini adalah jenaka paling hebat abad ini mengalakkan semua lakunan pelawak Maharajalawak.

Yang pasti berita ini akan diulang dan ulang dan ulang dan ulang sehingga masuk dalam minda bawah sedar seluruh manusia di muka bumi ini dan kemudian mereka akan wujudkan watak jahat yang lain.

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]


Spread the love

141 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!