Hadiah untuk HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Aku pasti ramai pemenang yang sedang menunggu hadiah contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL yang dijanjikan. Kesibukan dengan tugas dalam dunia nyata menyebabkan masa begitu suntuk untuk menguruskan tetapi aku dah berjanji minggu ini mesti diselesaikan sebelum aku bermusafir jauh ke negara orang minggu depan.

DENAIHATI memang mesra alam dengan Maybank jadi hampir 70% pemenang yang menggunakan akaun MBB telah diselesaikan. Kepada yang lain tunggukan giliran insyallah semuanya akan selesai minggu ini. Pengajarannya bagus juga kalau dimasa akan datang gunakan akaun MayBank untuk claim hadiah (tapi bukan syarat).

@ This is to inform you that DENAIHATII has transferred RM450 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/23/10 10:12:41 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM20 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/23/10 09:57:52 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM460 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/23/10 10:10:46 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM50 to your Maybank account for hadiah contest HBUG on 02/23/10 09:56:08 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM430 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/23/10 10:09:42 via Maybank2u.com.



@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM220 to your Maybank account for hadiah contest HBUG on 02/23/10 10:08:50 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM140 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/23/10 10:04:26 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM50 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/23/10 10:05:40 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM150 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/23/10 10:02:40 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM90 to your Maybank account for Insentif referral n entri HBUG on 02/23/10 09:55:07 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM90 to your Maybank account for Insentif referral contest HBUG on 02/23/10 09:52:58 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM10 to your Maybank account for Insentif referral HBUG on 02/23/10 09:51:09 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATII has transferred RM400 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/23/10 10:14:10 via Maybank2u.com.

@ interbank CIMB BANK BERHAD transfer RM40

@ interbank BANK ISLAM MALAYSIA transfer RM10

@ interbank CIMB BANK BERHAD transfer RM810

@ interbank BANK ISLAM MALAYSIA transfer RM10

@ interbank BANK KERJASAMA RAKYAT MALAYSIA BERHAD transfer RM100

@ interbank CIMB BANK BERHAD transfer RM450

@ interbank BANK MUAMALAT transfer RM100

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM70 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/24/10 18:34:09 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM450 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/24/10 18:08:21 via Maybank2u.com.

@ This is to inform you that DENAIHATI has transferred RM420 to your Maybank account for Hadiah contest HBUG on 02/24/10 18:06:23 via Maybank2u.com.

Please check your account balance.

@ Kepada pemenang hadiah Kemboja dan Thailand hadiah ANDA dalam perjalanan kalau tak sampai minggu ni sila DM ya!

@ Terima kasih kepada pemenang yang mengINFAQkan sebahagian atau kesemua hadiah kepada Tabung Sumbangan terpilih.

@ Terima kasih kerana sabar menunggu ….. HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

---

  1. sayang nian saya belum ke dekat blog ini masa tu
    Entri terbaru munir ardi – Hidup Seorang BloggerMy Profile

  2. jelez pulak tetibe.. hehehe~
    .-= Pisyek´s last blog ..Buku rujukan berkaitan gambar bogel? =-.

  3. takde lg 50 yg masuk…takpe, tnggu lg.

  4. hm. tak dapat nak check. maybank sill kena block.
    .-= ariff´s last blog ..Laporan Trafik Terkini ariffshah.com Februari2010 =-.

  5. tahniah kpd sume pemenang…xdpek join kali ni…huhu..xpe2.. akn dtg bro denai akn buat lg kan? hehe…
    .-= ibnmasir´s last blog ..Kriss 110 ‘transformed’ 2 GT128 =-.

  6. Terima kasih denaihati.. :-)

    AJ pun baru 3 hari check akaun, dah dikreditkan.. :-)

    Terima kasih. :-)
    .-= AJ´s last blog ..Wawwi Minisite DIY | Minisite Express, Cheap, Easy =-.

  7. tahniah kepada semua pemenang… tak pernah lagi join2 contest sebab kesibukan… kelas dah nak start.
    .-= Amir´s last blog ..SPM: Berjaya atau Gagal? =-.

  8. tahniah kepada semua para pemenang. korang memang terer laa.. :mrgreen:
    .-= titan´s last blog ..Tarikh Wafat Nabi Muhammad s.a.w? =-.

  9. encik, kita buat kontes lagi tapi, skalanya internasional. Ini hanya cadangan saya. Misalkan, mengambil tema yang melibatkan dua2 negara. Atau nggak yah tentang pekerja asing atau tenaga kerja untuk orang Indonesia.

    Saya terfikir, semenjak ikutan kontes blog berani hidup untuk gagal. Tentunya, kita juga harus mengganding pihak lain sebagai sponsor juga pendukung acara tersebut. Hehehe.. ini angan2 saya
    .-= Anazkia´s last blog ..Kau Temukan, Bidadarinya =-.

    • @Anazkia, aku setuju dengan cadangan ini. Boleh berikan cadangan kontest yang macam mana dan aku akan bantu cari sponsor. Ada ke kawan2 lain nak join projek besar ni??

  10. Mr.Bintang says:

    hehe.. rasanya transaksi kat atas skali tu aku nye kot… :P

    nampaknya aku agak terlewat mengetahui entri ini.. :(

    • @Mr.Bintang, mr bintang menang brapa?share2 la kt mieran skit..hehehhe..ke da hbs duit 2 wt enjoy..

Trackbacks

  1. [...] yang dia tawarkan memang lumayan. Aku mula kenal Denaihati masa dia menganjurkan pertandingan Hidup Berani Untuk Gagal dulu. Pertandingan yang cukup banyak memberikan motivasi kepada aku untuk berani mencuba mengambil [...]

  2. [...] N/A. N/A. Bank Simpanan Nasional. 5.55% 5.55% N/A. N/A. CIMB Bank Berhad. 5.55% N/A. N/A. N/A …Hadiah untuk HIDUP BERANI UNTUK GAGAL | DenaihatiAku pasti ramai pemenang yang sedang menunggu hadiah contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL yang [...]

  3. uberVU - social comments says:

    Social comments and analytics for this post…

    This post was mentioned on Twitter by denaihati: Hadiah untuk HIDUP BERANI UNTUK GAGAL http://gengblogger.com/read/39012

  4. IMCurtain.com says:

    Hadiah untuk HIDUP BERANI UNTUK GAGAL | Denaihati…

    Aku pasti ramai pemenang yang sedang menunggu hadiah contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL yang dijanjikan. Kesibukan dengan tugas dalam dunia nyata menyebabkan masa begitu suntuk untuk menguruskan tetapi aku dah berjanji minggu ini mesti diselesaikan sebel…