Denaihati Network gerbang berita dunia blogging

Salam 1Malaysia, sudah lama aku berangan-angan mempunyai blog khas yang boleh mengumpulkan semua blog dan website yang aku sering lawati. Blog yang menghimpunkan berita dan entri TERKINI yang tanpa perlu untuk blogwalking setiap blog untuk mengetahui samada ada entri baru atau tidak.

Alhamdulillah melalui blog Ariffshah aku mengetahui contest yang dianjurkan oleh themegrade yang juga merupakan provider kepada theme blog denaihati sekarang. Contest Themegrade menyediakan hadiah berbagai theme blog yang menarik dan antaranya adalah Prothemedesign yang mempunyai theme yang sesuai dengan spesifikasi yang aku cari-cari selama ini. Apalagi aku join lah contest ni dah hasilnya alhamdulillah aku menang theme yang menjadi idaman aku selama ini.

Denaihati Network : All the top info

Dengan bantuan Mr. Josh dari Severfreak (hosting ni memang bestlah) aku berjaya up kan subdomain http://info.denaihati.com yang dikenali sebagai Denaihati Network : All the top info. Aku akan jadikan Denaihati Network : All the top info sebagai blog yang akan menghimpunkan blogroll, senarai blog yang mempunyai Page Rank, senarai blog yang mengunakan hosting serverfreak, senarai blog DoFollow, senarai blog Re Tweet dan berita dunia, sukan, politik, blogging, hiburan yang terkini. Mungkin juga Denaihati Network : All the top info boleh menjadi link bermanafaat di blog teman-teman di samping berkongsi status PR4.
[ad#advertlets336]

---

  1. Denaihati sudah sejak lama menjadi gerbang pemersatu dua negara serumpun.
    Entri terbaru Bang Iwan – Ada Ajah Denganmu – Arul PeterBandMy Profile

  2. wah, menarik juga theme info.denaihati tu.. Ia macam autoblog.

    Blogspot pun ada template macam tu.

    sini ;p
    http://ohartist.blogspot.com/
    Entri terbaru Daus – Apple Ipad2 Bakal Dilancarkan Dapatkan Percuma Di DenaihatiMy Profile

  3. Blogwalking nih….ikutan kontes SEO “mobil keluarga ideal terbaik Indonesia” dari Toyota gak ? Lumayan loh hadiahnya 15 juta untuk pemenang pertama, kalo pemula seperti saya sih, kontes itu buat ajang belajar aja, peserta yang ikutan dapet kaos, mayan buat ganti baju, dah seminggu nih ga ganto baju…hehehhe. kalo ada waktu mampir ke blog saya yah…ditunggu loh, sukur2 mau kasih tau cara agar menang…hehheheh..sukses yak!!Cheers…^-^

  4. Menarik sekali idenya, semoga segera terwujud! Salam!
    Entri terbaru nuansa pena – Panitia Seleksi Calon Pengganti Pimpinan KPK meloloskan 12 Nama- sebagai pengganti Antasari AzharMy Profile

  5. wow hebat rupanya blog ini.. asal la dulu tak singgah sini selalu yerkk..

  6. pertama liha denaihati, langsung kesengsem dengan desainnya

  7. semoga terus sukses untuk DH nie… ;-)
    .-= zik´s last blog ..Piala Dunia tanpa Drogba, Ferdinand =-.

  8. semoga tambah berjaya blog ini

  9. Selamat pagi Bro…
    Baru sempat mampir menyapa semuanya.
    .-= Bang Iwan´s last blog ..Dennis Gabor’s 110th Birthday | Google Doodle =-.

Trackbacks

  1. Tweets that mention Entri terbaru "Denaihati Network gerbang berita dunia blogging" joom join -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, Damon. Damon said: Denaihati Network gerbang berita dunia blogging http://bit.ly/d6wCV8 [...]