Denaihati Mobile Blog

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, blog denaihati melangkah maju setapak lagi bagi memudahkan rakan blogger menyelusuri ilmu dan rasa hati yang sering dikongsi setiap hari.

Mobile blog denaihati versi baru menggunakan plugin WPtouch telah diluncurkan untuk memudahkan rakan blogger yang menggunakan smart phone melayari blog denaihati. Lepas tu lebih mudahlah rakan blogger meninggalkan komen di sini.

Penggunaan plugin WPtouch adalah atas cadangan rakan twitter @amirsaid7 setelah versi yang sebelum kurang menyerlah. Kalau tak silap blog ariffshah.com dan amanz.my juga menggunakan design yang sama.

20110624-185652.jpg

Apa pandangan rakan blogger dengan denaihati mobile blog ini?

---

  1. Mantap…mengakses Denaihati, sekarang dah bisa lewat mobile
    Entri terbaru Dadan – Laga Euro 2012 : Yunani vs RusiaMy Profile

  2. yang pun dah cun dah ni..
    Entri terbaru Farish Ishak – Lelaki Kacak vs Lelaki BerimanMy Profile

  3. cool gak..saya pun guna plugin tu
    Entri terbaru Wan Gerrard – Blackburn vs Liverpool Premier League PreviewMy Profile

  4. comel je ;) DH pakai plugin apa? nk banding dgn plugin yg sy pakai
    Entri terbaru Ummi Hanie – [Updated] Aaron Aziz: Nama saya bukan Mat Haron !My Profile

Trackbacks

  1. [...] akan dilancarkan untuk memudahkan mereka melayari blog Denaihati selain menggunakan aplikasi mobile blog Denaihati. Kepada Rakan Denaihati yang sering mengikuti wall Fanpage Denaihati, inilah produk baru yang tiada [...]

  2. [...] next level sediakan kemudahan untuk rakan-rakan smart phone ni.Berdasarkan komen di entri “Denaihati Mobile Blog” terdapat beberapa plugin yang boleh digunakan oleh blogger wordpress antaranya WPtouch, WP [...]

Artikel pilihan...close