Cadangkan HADIAH untuk contest baru.

Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL akan melabuhkan tirainya tepat jam 11.59 pm 7/2/10. Alhamdulillah sambutan yang diterima sangat diluar dugaan. 140 blog telah ikut serta contest SEO yang pertama di rumah baru DENAIHATI.COM. Terima kasih kepada semua teman blogger yang telah membantu mempromosi contest dan sebagai tanda terima kasih semua link telah di tambah di BlogRoll (jika ada link yang tertinggal sila maklumkan).

Persaigan entri terbaik juga sangat menarik. Teman-teman masih ada beberapa jam lagi untuk memilih entri terbaik HIDUP BERANI UNTUK GAGAL diantara 28 yang tersenarai. Cepat jangan terliwat pilih segera entri pilihan ANDA @ HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

Secara tidak rasmi pasti sudah ramai yang mengetahui pemenang contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL. Peluang untuk ada perubahan pada ranking di masa kecederaan ini sangat kecil tetapi lansung tidak mustahil untuk berubah dengan izin ALLAH. Bakal pemenang sudah boleh merancang-rancang untuk buat apa dengan wang hadiah…jangan lupa belanja aku ya. Kan hadiah ni sponsor daripada DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

Seandainya aku nak buat contest yang lain, apa agaknya HADIAH yang ANDA inginkan?

~penGOMEL pertama~

Kuyie – Teratak Maya

84 Comments

  1. Wah, banyaknya permintaan. Apa2 pun jadi la. Tak penting sangat… Yang penting benda tu ikhlas dari pemberi.
    .-= Steward John´s last blog ..Rumah Kedua? =-.

  2. kalau hadiah wang tunai, biasanya ramai yang akan sertai. jadi, vote pada wang tunai. :mrgreen:
    .-= knightblogger´s last blog ..FastStone Screen Capture Software =-.

  3. hp canggih pun ok juga, set pc pun ok juga.. ape2 pun ok, janji hadiah lumayan.. 🙄
    .-= sueella´s last blog ..Entry terbaik pilihan juri HIDUP BERANI UTUK GAGAL =-.

        1. @Azuan,

          Yeah aku pun setuju kalau hadiahnya laptop.

          @denaihati,

          Bro pesal bila aku letak website tuh url blog aku mesti komen aku tak keluar sini atau dgn nama lain masuk spam agaknye
          😉

  4. oh.. kalau saya, saya prefer cash. sebab dengan cash, orang boleh guna macam mana mereka suka.. bayar hutang ke.. bayar maid ke.. dll 🙂

    1. @lizz, kalau perlancongan luar negara x dapat le aku nak g.. sbb immigresen dah ready depan pintu gate.. 😛

  5. Tiket melancong, rasanya lebih bagus. Atau nggak, sekalian aja melacongya mengunjungi para blogger. 😐

    Encik, betul ke nak pegi Pekanbaru…??? Kalau githu, jumpalah dengan kawan2 saya. Ramai kawan2 blogger saya di sana. terus, saya boleh juga pesen buku 🙂

    Saya dah bilnag ke temen, kalau Encik mau kesana

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!