Buat duit hari-hari dengan World of Hijab

Assalamaualaikum dan Salam 1Dunia, satu lagi peluang buat duit dengan blog dilancarkan.  Tapi jangan salah faham yang tidak ada blog juga boleh buat duit dengan menggunakan platform facebook, instagram, email dan lain-lain cara yang kreatif.

World of Hijab (WOH) adalah gabungan program affiliate dan unilevel marketing yang menjadikan HIJAB sebagai produk utama. Mungkin ramai kawan-kawan yang seram sejuk apabila membaca perkataan unilevel marketing tetapi kepada yang mahir di sinilah sebenarnya lubuk rezeki. Syarikat ini baru sahaja ditubuhkan pada bulan Ogos 2014 yang beroperasi di Kluang Johor.

Produk

Tudung dengan berjenama “World of Hijab” dibuat dari kain sifon dengan panjang 1.5 meter dan lebar 0.8 meter dengan 10 warna pilihan. Ini merupakan koleksi pengenalan dari World Of Hijab. Nantikan koleksi-koleksi yang lebih menarik dari pelbagai warna dan corak pilihan pada masa hadapan dengan komisen-komisen yang lebih menarik.

tudung oleh world of hijab
Klik gambar di atas untuk melihat semua koleksi WOH.

Cara Buat Duit

 1. Daftar menjadi agen jualan dengan menggunakan id sponsor “mydenaihati”.
 2. Pilih username yang sesuai untuk anda dan jangan terlalu panjang untuk memudahkan apabila mempromosi produk.
 3. Buat pembelian minima sehelai tudung hanya RM79 untuk layak menjana komisen yang hebat.
 4. Rujuk peluang bisnis ini kepada seberapa ramai kawan secara online atau offline tetapi pastikan rakan anda menggunakan  id sponsor anda contoh “mydenaihati” setiap kali nak mendaftar sebagai agen jualan.
 5. Setiap kali rakan bisnis yang anda rujuk membeli sehelai tudung maka anda akan memperolehi komisen sebanyak RM15.
 6. Seandainya rakan anda tidak berminat berbisnis online tetapi berminat dengan tudung WOH maka anda bantu daftarkan sahaja nama mereka untuk melayakkan anda memperolehi komisen. Akaun tersebut boleh digunakan oleh teman anda setiap kali ingin membeli koleksi-koleksi baru WOH. Setiap kali rakan anda membeli untuk keperluan sendiri maka anda akan memperolehi komisen.
 7. Apa yang dikatakan komisen unilevel?
  • Sahabat yang anda rujuk contohnya En. Titan di panggil sebagai direct sponsor dan anda akan memperolehi komisen RM15 setiap kali En. Titan membeli satu produk WOH.
  • Apabila En. Titan memperkenalkan kepada rakannya contohnya Cik. Nurul maka Cik Nurul sudah mejadi generasi kedua kepada anda. Setiap kali Cik Nurul membuat belian produk WOH maka anda akan memperolehi komisen RM2.
  • Anda akan memperolehi komisen RM2 untuk setiap belian dari level kedua hingga level ke lima.
  • Bayangkan kalau anda merujuk bisnis WOH kepada 20 sahabat dan setiap sahabat itu juga merujuk kepada 20 sahabat mereka. Sekiranya kita kira jumlah rakan niaga sehingga level kelima maka jumlahnya pasti ribuan rakan niaga di bawah kita. Setiap kali mereka membeli kita akan mendapat komisen RM2. Inilah yang dikatakan bisnis unilevel marketing. Walaupin hanya RM2 tetapi apabila jaringan berkembang besar pasti komisennya juga sangat lumayan.

buat duit dengan world of hijab

Bisnis online kecil tapi berjiwa besar

Tudung merupakan keperluan semua wanita yang bertudung. Alhamdulillah dengan izin ALLAH semakin hari semakin ramai wanita yang berhijrah memakai tudung. Tudung menjadi satu industri besar di dunia sehingga lahirnya syarikat berjenama besar seperti Fareeda. Rahsia Fareeda berjaya kerana mereka juga menggunakan sistem agen tetapi secara offline. Mungkin World of Hijab bukan syarikat pertama yang menjual tudung secara online tetapi bakal menjadi syarikat pertama yang akan bersaing dengan Fareeda.

Rakan-rakan yang berjiwa besar pasti melihat peluang yang terbentang di depan mata. Hari ini WOH adalah sebuah bisnis online kecil tetapi berjiwa besar yang bakal melahirkan ramai usahawan online dan yang paling penting dapat menyediakan koleksi-koleksi tudung berkualiti mengikut syarak untuk digunakan oleh wanita-wanita Islam seluruh dunia.

APA LAGI KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AGEN JUALAN WORLD OF HIJAB

world of hijab

Jadilah yang pertama untuk merebut peluang dari World of Hijab kerana peluang hanya datang sekali. Semuga kita sukses bersama dengan WOH sehingga dapat membantu insan yang lain yang sangat memerlukan.

Barang siapa yang BERTAQWA kepada ALLAH s.w.t nescaya DIA akan mengadakan baginya jalan keluar.Dan memberikannya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangka. Dan barang siapa yang bertawakal kepada ALLAH s.w.t nescaya ALLAH s.w.t akan mencukupkan (keperluan) nya. Sesungguhnya ALLAH s.w.t melaksanakan urusan (yang dikehendakin) nya. Sesungguhnya ALLAH s.w.t telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu. (Surah AT-TALAQ : Ayat 2-3)

Kepada yang sudah mendaftar tetapi kurang mahir memasarkan produk secara online keluar sedikit modal baca eBOOK Ini kerana sudah ramai rakan online yang sudah buat duit secara online. Anda juga boleh!

CONTOH PENDAPATAN HARI-HARI DARI WORLD OF HIJAB

1,297 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!