World Bloggers and Social Media Awards 2012 dah daftar ke

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terbaca entri “World Bloggers and Social Media Summit 2012” di blog hebat Teratakarmo.com mengingatkan aku jemputan menjadi sponsor untuk “World Bloggers and Social Media Summit 2011” yang aku tolak kerana masih belum bersedia ketika itu. Mungkin juga kerana aku tolak untuk jadi sponsor dan tidak menghadiri majlis tersebut makanya untuk acara 2012 aku tidak dijemput.

World Bloggers and Social Media Awards 2012

Berbagai acara akan diadakan sepanjang Malaysia Social Media 2012 yang akan berlansung pada 13 – 17/2/2012 antaranya seminar, contest, games dan yang paling menarik adalah World Bloggers and Social Media Awards 2012. Semua acara ini akan berlansung di PWTC, Kuala Lumpur. Ramai sungguh Rakan Blogger yang dah mendaftar untuk award antaranya Amanz.my, Beautifulnara.com, Redmummy.com, ohBulan.com, Paultan.org, Emilayusof.com, ohCikgu.com, Enveeus.com, Sjiehan.com dan banyak lagi lah. Kalau nak tolong vote mudah sahaja terjah ke website World Bloggers and Social Awards 2012 tapi mesti sign up sebelum boleh mengundi. Kalau kita tak tolong Rakan Blogger ini siapa lagi? Nak daftar blog sendiri pun boleh bukan kena bayar pun. Setakat ini aku dah vote lebih daripada 20 blog .. ada sesiapa yang perlu bantuan vote aku ke? Cepat last day 28/1/2012.

Blog Denaihati juga bercadang nak mendaftar sebagai salah satu peserta kalau tak menang pun sekurang-kurangnya boleh juga position kan diri di kalangan Top Blog Malaysia. Kalau masuk sudi ke Rakan Blogger nak vote?

JOOM RAMAI-RAMAI VOTE DENAIHATI Katogeri best of the best blog @ WORLD BLOGGERS AWARD (JANGAN LUPA SIGN UP DULU)

Untuk dapatkan update informasi terkini sila follow Facebook dan Twitter penganjur.


Spread the love

245 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!