Wigan vs Arsenal and EPL 2011/12 Results Week #14

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, aku berkongsi pandangan yang sama dengan Pengurus Arsenal walaupun Arsenal tewas 0 – 1 kepada Manchester City pada perlawanan Quarter-final Carling Cup tetapi pemain muda Arsenal menunjukkan prestasi yang sangat baik. Beberapa pemain pelapis sudah boleh mengambil alih tugas pemain senior yang tidak menunjukan prestasi yang baik. Arsenal mempunyai masa depan yang cerah cuma yang penting kemampuan pengurusan mengekalkan pemain setelah mencapai tahap pemainan terbaik supaya peristiwa penghijrahan Febrages dan Samir Nasri tidak berulang lagi.

Minggu ke 14 Arsenal akan berkunjung ke stadium DW untuk menentang Wigan. Kedua-dua pasukan memerlukan tiga mata atas matlamat yang berbeza. Arsenal inginkan tiga mata untuk melonjakkan diri masuk dalam kelompok 4 pasukan besar EPL manakala Wigan perlukan tiga mata untu keluar daripada zon penyingkiran. Wigan vs Arsenal pasti perlawanan yang ditunggu oleh semua Arsenal Fan.

Keputusan Wigan vs Arsenal : 0 – 5

Live Streaming Wigan vs Arsenal @ Goal.com

Anda juga boleh mengikut live Wigan vs Arsenal pada jam 11pm waktu Malaysia, 3/12/2011 melalui live streaming Twitter dengan hashtag #Arsenal yang akan di update setiap saat oleh Arsenal Fan seluruh dunia atau Astro ESPN HD Channel 831.

Results Penuh EPL 2012/12 Week #14

Keputusan Newcastle vs Chelsea : 0 – 3

Keputusan QPR vs WBA : 1 – 1

Keputusan TOT vs Bolton : 3 – 0

Keputusan Mancheser City vs Norwich : 5 – 1

Keputusan Blackburn vs Swansea : 4 – 2

Keputusan Aston Villa vs Manchester United : 0 – 1

Keputusan Everton vs Stoke : 0 – 2

Keputusan Wolves vs Sunderland : 2 – 1

Keputusan Fulham vs Liverpool : 1 – 0

43 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!