Promosi Web Hosting Denaihati Network – Serverfreak

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, Serverfreak bukan nama asing kepada ramai Blogger Malaysia. Antara top 5 web hosting Malaysia yang mendapat kepercayaan ramai top blogger Malaysia. Serverfreak diperkenalkan oleh Kak Jie kepada aku ketika tercari-cari webhosting yang paling sesuai ketika ingin berhijrah daripada domain percuma kepada domain berbayar pada Januari 2010.

Sekali lagi nak ucapkan terima kasih kepada Kak Jie kerana telah memperkenalkan webhosting yang terbaik kerana sehingga hari ini blog Denaihati masih belum bertukar web hosting seperti yang berlaku pada banyak blog lain yang terpaksa bertukar-tukar web hosting kerana menghadapi berbagai masalah.

Bukan nak puji dan bodek Serverfreak tapi hakikat sebenar pengalaman menggunakan web hosting Serverfreak memang terbaik. Masalah pasti ada dimana-mana tetap yang lebih penting kecekapan dan kepantasan mengedalikan masalah itu yang angkat tabik dengan Serverfreak. Tak kiralah dimana aku berada samada dalam negara atau pun berpuluh ribu kilometer di luar negara apabila ada sahaja masalah cukup dengan email dan twitter dalam tempoh beberapa minit pasti akan ada tindakbalas dan tempoh yang singkat masalah dapat diselesaikan dengan izin Allah.

Terima kasih juga kepada Serverfreak kerana sudi menaja hadiah untuk cabutan bertuah Majlis Sepetang Bersama Blogger bukan satu tetapi 6 hadiah termasuk 3 web hosting deluxe package. Serverfreak sekali memberi kepercayaan blog Denaihati dengan menyediakan promosi web hosting istimewa kepada semua pembaca blog Denaihati.

Package promosi web hosting Denaihati Network – Severfreak memang istimewa dan tidak boleh dilepaskan begitu sahaja.

Serverfreak Web Hosting no 1 Malaysia
Package promosi web hosting Denaihati Network – Serverfreak

Cara-cara nak subscribe web hosting istimewa Denaihati Network – Serverfreak.

Serverfreak Web Hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Promosi yang sangat menarik dan tidak boleh dilepaskan begitu sahaja kepada Rakan Blogger yang sedang tercari-cari web hosting terbaik. Kepada Rakan Blogger yang ingin berhijrah ke web hosting baru dengan harga dan package istimewa sila klik PROMOSI WEB HOSTING DENAIHATI NETWORK – SERVERFREAK untuk bersama Anarm.net, Kujie2.com, Redmummy.com, Justkhai.com, Yanmieonline.com dan ramai lagi Rakan Blogger lain dengan hanya RM80 setahun untuk 2GB storage dan 10 GB Bandwidth sebulan.

20 Blogger pertama yang membeli package promosi web hosting Denaihati Network – Serverfreak akan mendapat sehelai T-Shirt Denaihati. Untuk dapat T-Shirt Denaihati jangan lupa taip perkataan Denaihati dalam kotak komen di form order. Cepat-cepat peluang teristimewa jangan lupa heboh-hebohkan kepada pembaca blog anda.


Spread the love

553 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!