Live stream dan tonton AFF Suzuki Cup 2018 Final 1 : Malaysia vs Vietnam

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

AFF Suzuki 2018.

Kejohanan ini bermula dengan sepuluh pasukan, kini kami turun ke dua finalis. Perlawanan pertama Piala AFF Suzuki Piala 2018 antara Malaysia dan Vietnam akan berlaku apabila kedua-dua negara mencari trofi kedua dalam sejarah pertandingan itu.

Kami baru kehilangan FB page yg mempunyai lebih 2 juta follower. Mohon seminit LIKE page baru kami yang penuh dengan ILMU untuk jadi top 10 Malaysia! Klik Sini

Selepas permulaan kempen yang tidak begitu meyakinkan, Malaysia dapat berkembang dari kekuatan ke kekuatan, menghasilkan keputusan sehingga menghilangkan juara bertahan yang sangat disukai Thailand pada separuh akhir.

Sementara itu, Vietnam terus mempamerkan aksi panas mereka ketika mereka mengekalkan larian tidak terkalahkan mereka menuju final dengan tag sebagai kegemaran yang jelas.

Siapa yang akan mendapat satu langkah lebih hampir dalam merampas trofi, adakah ia Harimau Malaya atau Golden Dragons?

Pastikan anda tidak terlepas! Tonton siaran langsung dan kemas kini :

Siaran langsung Malaysia vs Vietnam adalah pada 11 Disember 2018 dan bermula pada 2045H HKT. FOX Sports Asia akan menyajikan semua berita, ciri dan pendapat terbaru dari Piala AFF Suzuki 2018 serta kemas kini LIVE dari semua perlawanan.

Peminat dari Malaysia dan Thailand dapat menangkap liputan Piala AFF Suzuki di rangkaian FOX Sports Asia. Peminat di Malaysia boleh menonton siaran langsung perlawanan ini di Astro Arena Sukan.

Peminat berasaskan Vietnam boleh menyaksikan pertembungan melalui rangkaian VTV. Peminat di Filipina boleh menyaksikan perlawanan ini di Aksyon TV.

Bagi peminat yang berpangkalan di Myanmar, mereka boleh menangkap tindakan tersebut menerusi Sky Net Sports.


44 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!