Live Malaysia vs Singapore

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, update perlawanan ulangan persahabatan Malaysia vs Singapore pada 12/6/2012, 8.45 pm waktu Malaysia di Stadium Shah Alam. Live Malaysia vs Singapore juga di Astro 801 dan  live streaming Malaysia vs Singapore di Stadium Twitter dengan hashtag Malaysia vs Singapore.

Live Malaysia vs Singapore AFF Suzuki CUP 2012 @ SINI.

Keputusan Malaysia vs Singapore : 2 – 0

Update perlawanan pesahabatan Malaysia vs Singapore pada 8/6/2012, 7.45 pm di Stadium Jalan Besar, Singapore. Live Malaysia vs Singapore di Astro 801 atau live streaming di Goal.com atau live streaming Malaysia vs Singapore di Stadium Twitter dengan hashtag Malaysia vs Singapore.

Keputusan Malaysia vs Singapore : 2 – 2

Update Pusingan Kedua Kelayakan kedua Piala Dunia 2014 @ Malaysia vs Singapore.

Pasukan bola sepak Malaysia, Harimau Malaya menunjukkan prestasi yang baik ketika perlawanan persahabatan menentang team besar BPL, Arsenal dan Liverpool tetapi semuanya tiada makna sekira prestasi tidak dapat dicurahkan semasa perlawanan Malaysia menentang Singapore untuk Kelayakan Piala Dunia 2014.

Malaysia layak ke pusingan kedua kelayakan Piala Dunia 2014 setelah dapat menewaskan Taiwan dengan away goal. Kelemahan yang paling ketara semasa perlawanan menentang Taiwan, Arsenal dan Liverpool adalah pertahanan yang rapuh dan lalai. Jurulatih Malaysia, K. Rajagopal mesti memilih pemain pertahanan yang mantap bagi memastikan gawang goal Malaysia tidak ditembusi ketika menentang Singapore di Stadium Jalan Besar yang menggunakan rumput sintatik.

Go Harimau Malaya Go Go Go

Aku seperti biasa akan mengikut keputusan terkini Malaysia lawan Singapore melalui live streaming di stadium Twitter dengan hashtag #Malaysia vs Singapore yang akan di update setiap saat oleh penyokong tegar Malaysia dan Singapore. Pasti Pasukan Harimau Malaya dengan jersi kebanggaan akan memberi tentangan yang hebat untuk memastikan perlawanan kedua di Stadium Bukit Jalil pada jam 8.45pm, 28/7/2011 lebih selesa.

Bersama-samalah kita semua rakyat 1Malaysia meyokong team Harimau Malaya yang akan menentang Singapore pada jam 7.30pm, 23/7/2011.

KEPUTUSAN TERKINI MALAYSIA vs SINGAPORE : 3 – 5

Kelemahan pertahanan Malaysia terlalu ketara yang mesti diperbaiki menjelang pertemuan kedua. Berjumpa kita di Stadium Bukit Jalil Khamis ini.

[ad#Yieldads]

 

Update untuk beli tiket untuk pelawanan pusingan kedua Malaysia vs Singapore kelayakan kedua piala dunia 2014 pada 28/7/2011 jam 8.45pm.

Selain Stadium Nasional, Bukit Jalil, Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) turut membuka kaunter tiket di Pintu Utama, Stadium Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) dan Pintu A, Stadium Shah Alam.

Tiket-tiket dijual pada harga RM50 untuk tempat duduk utama, RM30 (terbuka) dan RM5 untuk kanak-kanak bawah 12 tahun.

Selain itu, peminat-peminat boleh membeli tiket secara dalam talian melalui laman web www.tickethotline.com.my

68 Comments

  1. 2 perkara pasukan Malaysia paling lemah dari dulu sampai sekarang..

    1.. Hantaran tak sempurna

    2.. Tangkapan/kawalan semasa menerima hantaran..

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!