Jutaan terima kasih kepada penaja MDeCSBB2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera, seminggu telah berlalu majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 tetapi kehangatan masih terasa. Masih ramai rakan blogger yg tag dan kongsikan hashtag dan gambar sepanjang majlis tersebut. Semuanya mustahil terjadi kalau bukan sokongan penaja yang ohsem sangat.

Jutaan terima kasih kepada semua rakan penaja bukan sekadar menaja malah memeriahkan majlis dengan berjam-jam bersama semua dari pagi hinggakan lewat petang.

1. Malaysia Digital Economy Cooperation (MDeC) – terima kasih sudi bekerjasama utk mempromosi #YouCanDuit melalui eRezeki dan eUsahawan yg menjadi platform utk rakyat Malaysia menjana duit secara online.


2. Jopana.my tak dapat menghantar wakil kerana mereka terlibat dengan event yg lebih besar di Putrajaya. Syarikat yg mengeluarkan pakaian berkonsep automobile. Kekawan boleh order secara online di website Jopana.

3. Richworks Academy – ramai yang mencari Rickworks utk belajar ilmu bisnis tetapi syukur utk SBB2016, Richworks sudi berkolaborasi dengan rakan blogger utk meningkatkan lagi potensi diri secara siber.


4. Ephyra – ini bukan kali pertama Denaihati Network berkerjasama dengan Pn Amiza dan team dan pasti bukan kali terakhir.


5. Zeeta – pertama kali berkerjasama dengan team ZT Zeeta setelah menjadi pengguna produk sekian lama.


6. Les copaque – membawa maskot Upin dan Ipin sempena ulang tahun ke 10 menambah ceria majlis.


7. Yeo’s Malaysia – walaupun kali ini hanya menjadi penaja bersama ianya sangat bermana tanda sokongan yg tidak pernah berhenti selama tiga tahun berturut-turut.

8. Asia Herba Biotech – terima kasih menaja Codi Cafe yang sangat sedap. Semua meja ada sekotak Codi Cafe bersama 20 set produk sebagai hadiah kepada yang bertuah. Paling best bawa Tuan Ismail Che Ali jutawan online sebagai speaker ikon yang sudah berjaya


Terima kasih semua penaja utama dan penaja bersama.

50 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!