Join Denaihati Blog Directory

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, Denaihati Network mempunyai Twitter @Denaihati dengan 16k follower, Fanpage Facebook @Denaihati ada 10k follower, Tribe Denaihati Network mempunyai 67 ahli dengan capaian 72,940 ahli Twitter. Misi utama Denaihati Network adalah membina network yang besar untuk manafaat kepada Rakan Blogger 1Dunia. Berkongsi ILMU, informasi terbaru, peluang perniagaan dan lain-lain untuk kejayaan bersama.

1Dunia mengakui kejayaan Bangsa Cina dalam dunia perniagaan tetapi kejayaan mereka bukan kerana mereka banyak duit atau lebih ilmu perniagaan TETAPI kejayaan Bangsa Cina dalam perniagaan kerana mereka mempunyai NETWORK PERNIAGAAN yang sangat kuat. Mengambil contoh Bangsa Cina, Denaihati Network dibina untuk menjadi langkah pertama menuju 1000 langkah kejayaan.

Denaihati Blog Directory adalah projek terbaru untuk mengukuhkan misi Denaihati Network. Kesemua yang telah tersenarai di Rakan Denaihati akan disenaraikan di dalam Denaihati Blog Directory mengikut gengre yang sesuai. Kepada Rakan Blogger yang ingin blog disenaraikan di Denaihati Blog Directory boleh meninggalkan maklumat blog seperti di bawah :

  • Nama Blog : Hidupkan Untuk Memberi
  • URL Blog : https://denaihati.com
  • Feed Blog : http://feeds.feedburner.com/denaihati/NMIW
  • Katogeri Blog : Blog Personal
  • Platform : Wordpress

Semoga suatu hari nanti Denaihati Blog Directory akan menjadi platform yang dapat meningkatkan trafik blog untuk semua ahli Denaihati Network selain Twitter, Fanpage Facebook dan Tribe Denaihati Network.

Kepada Rakan Blogger yang nak mengetahui terkini @Denaihati Network sila install Denaihati Toolbars di komputer anda. Nak install mudah je just klik banner di bawah.

Get our toolbar!

Kepada yang sudah install terima kasih bebanyak memang you all the best lah.


Spread the love

253 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!