Assalamualaikum dan salam 1Dunia, idea datang secara spontan untuk memberi peluang kepada 5 rakan Denaihati Network yang terawal memberi feedback mengiklankan blog mereka di ruang iklan blog denaihati. Pengumuman telah dibuat di Fanpage Denaihati Network dan Twitter. Respond yang diterima secepat kilat.
5 rakan blogger yang bertuah telah diberi ruang untuk mengiklankan blog mereka dengan banner bersaiz 300×250. Iklan blog bertuah ini diletakan di ruang iklan Hidupkan Untuk Memberi dan akan dipaparkan secara bergilir selama 24 jam. Tak percaya cuba klik beberapa kali Related Post atau Lates Entry pasti rakan-rakan akan melihat banner yang terpilih.
Tahniah kepada yang terpilih insyallah dilain masa akan ada lagi peluang iklan percuma di blog denaihati. Untuk itu pastikan anda adalah follower Facebook, Twitter dan Google + Denaihati.
Nak join next offer. Bersedialah dengan banner 300×250. Kalau tak tahu nak buat kita boleh bantu. Tak mahal murah je.
Iklan untuk @Andyhott @Beta-my @madammondoq @juanitasani tamat pada 11.59pm 24/7/2011.
132 Comments
mudah-muhan tahun di tahun ini masih ada…
Curahan rasa Dadan @ ..Laga Euro 2012 : Yunani vs Rusia
peh best lah..nyesal baru jumpa blog denaihati kat blog yastro
Curahan rasa Simon Reyes @ ..Terkejut Saya Bila Tengok Akaun Churp Churp Saya
Tak tahu la ada lagi ke tak promosi ni?
di tahun ini masih ada nggak ya…??
Curahan rasa Dadan @ ..MEMBACA, Kunci Sukses Blogger
Bisnes Jual Topup
Mantap le blog ni
Bagusnya website ni..mantap..
seandainya blog saya seramai blog denaihati dan bnyk iklan2 banner yg terpasang diblog saya,,
Curahan rasa waloetz @ ..HARGA BLACKBERRY TERBARU DESEMBER 2011
Sememangnya tawaran untuk beriklan pada blog yang mempunyai pengikut yang ramai akan memberi paparan yang banyak. Jika pengikut lain bijak, boleh berkongsi membuat komen pada blog pengikut lain. Lebih banyak backlink, lebih tinggi kedudukan blog dalam senarai ranking.
Curahan rasa shahrir hj ahmad @ ..Just a few Facebook Facts and Figures
btol tu..best….
Comments are closed.