iPhone 4S impian jadi kenyataan

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, alhamdulillah iPhone 4S sudah sampai Malaysia. Aku antara sebahagian kecil pencinta iPhone 4S Malaysia yang sudah menjadi tuan punya Gadget Impian ramai pengemar smartphone. Tarikh pelancaran iPhone 4s Malaysia mengikut amanz.my dikabarkan pada 16/12/2011. Kabarnya harga iPhone 4S Malaysia yang unlock adalah RM2099 utk 16GB, RM2399 untuk 32GB dan RM2699 untuk 64GB.

20111127-205539.jpg

iPhone 4S baru ini aku order dari seorang teman luar negara dan pastilah harganya lebih mahal daripada harga package yang di offer oleh telco tempatan cuma kelebihannya aku tidak terikat dengan agreement, bebas nak pilih mana-mana khidmat yang aku nak. Tak sabar nak bermain dengan gadget terbaru ini kerana iPhone 4S dah sampai rumah tapi aku masih diluar negara.

Terima kasih kepada teman yang tak nak terima duit aku yang katanya tiada nilai dan iPhone 4S ini hadiah katanya daripada dia. Sebelum ini dah hadiah Samsung Galaxy S ll (klik untuk baca kisahnya), semuga bertambah murahlah rezeki beliau. Itulah janji Allah SWT bila kita buat baik pada manusia akan ada manusia yang lain berbuat baik kepada kita.

Terima kasih kepada partner yang kirim gambar iPhone 4S terbaru melalui Whatsapp.


Spread the love

212 Comments

  1. best nye ade i phone 4s …..

    sedih gak baru terbaca contest gadjet tuu….dah terlambat nak join…
    waaa terkilan jap sobs sobs ='(

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!