Idea untuk Blogger baru

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, semakin lama kita berblogging semakin kuat jenama blog dan jenama tuan punya blog. Semakin kuat jenama mulalah ramai rakan Blogger baru yang minta nasihat dan pandangan. Tak percaya tanyalah Mat Tiang (pinjam ayat Je Jai jadi jangan marah aku ya Eyriqazz). Ada peminat Eyriqazz yang buat special review panjang lebar tentang blog beliau. Ini pun cara untuk menguatkan penjenamaan. Aku juga tak kurang dapat macam-macam feedback.

Ini email dari seorang pembaca setia blog Denaihati saudara Fazwan. Jadi kalau teman-teman jadi aku apa agaknya nak kongsi idea dengan Fazwan dan semua rakan Blogger baru yang lain.

 

 

235 Comments

  1. saya pun baru lagi..masih belajar2..heheh..rasanya kena tahu apa tujuan kita nk berblog pastu tulislah entry yg sesuai 😉

  2. apa yang saya buat seperti seorang blogger omputih, dia kata ambik artikel yang kita minat dan tahu serba sikit berkenaan isinya, kita lakukan editing di sana sini ubah judul, jangan ciplak 100% – eik bro betoi ka cara ni

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!