Hotel Singgahsana Petaling Jaya memang istimewa

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, majlis atau event yang dianjurkan oleh Denaihati Network kerap diadakan di Hotel Singgahsana PJ. Event Sepetang Bersama Blogger 2013 baru-baru ni pun Hotel Singgahsana PJ dipilih sebagai lokasi majlis atas beberapa sebab.

Hotel Singgahsana Petaling Jaya terletak di tengah-tengah Petaling Jaya dalam kawasan perniagaan dan komersial menjadikan Hotel Singgahsana PJ mudah bagi orang ramai untuk sampai ke tempat urusan kerja dan ke tempat yang menjadi tarikan bandar.

hotel singgahsana pj

Lokasinya 15 minit dari pusat bandar Kuala Lumpur. Hotel Singgahsana PJ ini mempunyai akses yang mudah kepada kemudahan awam dan kemudahan perbandaran seperti Stesen LRT Taman Jaya, perkhidmatan bas RapidKL Bersepadu dan pusat membeli-belah yang popular Amcorp Mall yang kesemuanya terletak dalam jarak 5 minit berjalan kaki.

Di Hotel Singgahsana PJ, rekabentuk kontemporari dan hiasan lembut dengan pencahayaan lembut memberikan suasana sekitar yang menarik dan menenangkan di dalam 50 bilik di hotel ini termasuk bilik deluxe dan keluarga.

Sepetang Bersama Blogger 2013

Kalau nak ngeteh di sini dihidangkan Teh Tarik antara yang terbaik di Kuala Lumpur. Kalau buntu mencari tempat untuk makan tengahari dan makan malam datang sahaja ke Hotel Singgahsana yang menyediakan makanana citarasa Melayu yang enak dan murah. Kepada yang suka cendol memang tak akan kecewa sebab biasanya ada dalam buffet makan tengahari.

Hotel Singgahsana

Kalau nak buat majlis kenduri kahwin, seminar, latihan, majlis berbuka puasa, reunion dan gathering seperti #SBB2013 memang sesuai sebab ada berbagai saiz dewan yang boleh ditempah mengikut jumlah tetamu. Paling bagus bagus Hotel Singgahsana menyediakan ruang parkir yang luas dan murah.

Hotel Singgahsana

Hotel Singgahsana memang istimewa kerana pada tahun 2012 Denaihati telah menganjurkan Seminar Wordpress di sini memang terbaik ditambah dengan fasiliti WiFi yang sediakan. Denaihati Network juga telah menganjurkan Sepetang Bersama Blogger di sini dua tahun berturut-turut iaitu pada tahun 2012 dan 2013.

Untuk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi talian 03-7956 2100 atau email kepada salesreservation@hspj.com.my atau layari laman web www.hspj.com.my untuk maklumat lanjut.

Dapatkan bantuan peribadi oleh wakil jualan untuk tempahan bilik dan majlis di Hotel Singgahsana:

  • Abd Manaff: 013-339 7311
  • Norliza: 017-397 3829
  • Julyn: 016-643 0474
  • Nani: 013-377 2633
  • Najah: 012-667 7276

hotel singgahsana petaling jaya

HOTEL SINGGAHSANA PETALING JAYA
Persiaran Barat, Off Jalan Sultan,
P.O Box 512,
46760 Petaling Jaya, Selangor
Malaysia


Spread the love

72 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!