Hajjah Makcik Sitt AlWuzara yang sebenar

Assalamulaikum dan salam 1Dunia, isu pendedahan sebenar Hajjah Makcik Sitt AlWuzara yang menghina Islam masih belum berakhir walaupun pihak GaySec telah memohon maaf secara terbuka di atas silap dedah dalam #OpsRamadhan. GaySec telah memohon maaf secara terbuka kepada Arlene Tan yang pada awalnya disangka Hajjah Makcik Sitt AlWuzara.

Seluruh umat Islam Malaysia yang sayangkan Islam menyokong penuh usaha GaySec mendedahkan siapa sebenar Hajjah Makcik Sitt AlWuzara yang bukan sahaja menghina Yang Di Pertuan Agung tetapi lebih bangsat lagi menghina Islam secara bersembunyi disebalik identiti samaran.

Mengikut beberapa blog identiti Hajjah Makcik Sitt AlWuzara yang sebenar telah didedahkan sebagai Adlin Abdul Jalil. Mengikut pendedahan blog  Tubelawak Hajjah Makcik Sitt AlWuzara bergembira sakan apbila GaySec telah tersalah dedah identiti dan mengirimkan surat kutukan kepada GaySec. Mungkinkah GaySec sengaja ingin menjerat Makcik Sitt AlWuzara yang sebenar dengan mendedahkan Arlene Tan.

Dalam blog Melvestir ada di sertakan gambar-gambar Adlin Abdul Jalin dengan berbagai aksi. Kalau Arlene Tan terus membuat penafian apabila GaySec tersalah dedah identiti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara tetapi Adlin Abdul Jalil masih senyap sunyi dengan pendedahan terbaru oleh GaySec. Mungkinkah benar Adlin Abdul Jalil adalah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang sebenar??

Kita tunggu perkembangan seterusnya di Pendedahan Eksklusif. Kalau Rakan Blogger ada informasi terkini sila update di ruangan komen. Kita doakan semuga ALLAH SWT tidak tarik hidayah daripada kita dan ALLAH SWT beri hidayah pada Makcik Hajjah Sitt AlWuzara dan semua Rakan Murtad Malaysia.

105 Comments

 1. astafirrullahalazim! ape nak jadi dengan generasi sekarang…ramai dah bdk2 murtad dan yang paling teruk sstgh tu ssah nk kate diorang murtad sbb diorang tak nampak pelik sangat..pakaian pon cam biase..ramai org melayu pulak tu

 2. yang benar tetap benar tidak akan ada yang palsu akan terus berselindung..sampai bile nak sorok bangkai gajah..lame2 berbau orang tau jugak..

 3. Sesungguhnya agama Islam ini berkembang pesat kerana AKHLAK MULIA yang ditunjukkan oleh nabinya…MUHAMMAD S.A.W…

  1. salam…

   memang sejak hayatnya dan di awal kemunculan Islam lagi…baginda sering dihina oleh kaumnya…tetapi disebabkan kemuliaan akhlak baginda itulah menyebabkan akhirnya ramai kaum musyrikin yang dulu menentang baginda Muhammad S.A.W akhirnya ikut menerima Islam secara rela….

   Sesungguhnya agama Islam ini berkembang pesat kerana AKHLAK MULIA yang ditunjukkan oleh nabinya…MUHAMMAD S.A.W…

   Jadi…jika kita tidak mahu melihat Islam dihina…maka kita sendiri umat Muhammad S.A.W perlu menjadikan akhlak Muhammad S.A.W sebagai ikutan….

   SALAM SELAWAT KE ATAS BAGINDA MUHAMMAD S.A.W…..hamba Allah yang paling tinggi darjatnya di sisi Allah…melebihi darjat malaikat
   Curahan rasa Zainal @ ..How To Remove Malware Security ToolMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!